Als hulpverlening niet gewenst is

Ingezonden door Hans op 24 december 2014. Dit is de allereerste keer dat ik met mijn verhaal ‘openbaar’ ga. Ik zal proberen het kort en kernachtig te melden.

Vanwege perverse scoringsdriften van een gefrustreerde schoolmaatschappelijk werkster (middelbare school), die mijn dochter ‘apart’ nam om haar uit te horen over mij (de vader) omdat het puberkind boos was op mij (niet naar school willen fietsen en opgehaald wenste te worden), werden wij ouders ‘op het matje’ geroepen.

Ik gaf die smw-ster direct aan om te stoppen met haar handelen (we kwamen er pas na enige verhoorsessies van mijn kind achter). Vervolgens werden we onder druk gezet om hulp te aanvaarden. Helaas was er al een ‘dossier’ waarin die smw-ster optekende het verhaal van een stoeipartij met mijn kind hier bij ons thuis waarbij mijn kind haar vertelde dat ze die niet leuk vond.

Omdat de chantage van de smw-ster niet aansloeg bij ons (ze dreigde het uit handen te geven naar BJZ (bureau jeugdzorg), heeft ze dit daadwerkelijk gedaan onder de noemer: ‘meldcode kindermishandeling’! We werden bestookt met ‘uitnodigingen’ en dreigbrieven (wij gaven geen reactie). AMK (advies en meldpunt kindermishandeling) werd op ons losgelaten (wij gaven geen reactie).

Op 7-2-12 ben ik zonder aanleiding (ik verzette me niet maar was wél overstuur) met GROF geweld door een 4 koppig politie team uit ons huis gesleurd. Mijn overige gezinsleden (vrouw en 2 kinderen) fináál overstuur achterlatend, waarbij het één van de agenten ook nog behaagde om mijn vrouw te dreigen de voordeur in te schoppen als ze niet 123 een ID van mij overhandigde (ze had de deur intussen dichtgemaakt).

Twee nachten en dagen heb ik opgesloten gezeten in het bureau. van de aangiftes (jawel, het waren er intussen 2!) kindermishandeling en bedreiging van een AMK medewerkster, was na onderzoek niets gebleken. De dreun die ik, samen met mijn vrouw en kinderen daarmee heb opgelopen, is allesvernietigend geweest. De misdrijven die de politie tegen ons gepleegd heeft, zijn amper te beschrijven! Ik noem er een paar:

– Onrechtmatige aanhouding (door advocaat ontdekt)
– Valsheid in geschrifte
– Aanranden van ambtseed/ambtsbelofte
– Mishandelen bij aanhouding
– Folteren bij het ‘transport’ naar bureau. Dit vergt enige uitleg, ik heb reuma en gilde van de pijn bij het boeien aan de deur. Ik kon mijn armen niet op de rug krijgen, die werden met grof geweld op mijn rug gebogen, dusdanig dat ik vanwege het trauma neerging. Een half uur naar het bureau werd ik zo vervoerd, hoewel ik zelfs sméékte om mijn handen vóór mijn lichaam te boeien.
– Onrechtmatig onderzoek naar huiselijk geweld. (bij kindermishandeling vindt er meestal ook HG plaats, werd er gesteld)
– Onthouden van een arts op 1e verzoek in bureau
– Toebrengen van blijven fysiek letsel (enkel daarvoor die advocaat)
– De meest fantastische leugens optekenen in hun PV van aanhouding en verder.

De SMW-ster mocht aansluitend het veld ruimen, een schrale troost. Nu ben ik, ook in naam van mijn gezin, de verantwoordelijken d.m.v. aangiftes ter verantwoording aan het roepen. Dat brengt ons in het volgende drama:

De misdrijven die door politie en openbaar ministerie tegen ons gepleegd worden! echter zijn deze nu van juridische aard. Een advocaat ter zake deze aangiftes is onbetaalbaar. Dat is bekend bij politie en OM, dusdanig dat ze mij (met name) afzeiken. Tot in de hoogste regionen bij politie en OM zijn ze door en door corrupt, dát is de conclusie.

U gelooft mij niet? Alles wat ik hiervoor in vogelvlucht geschreven heb, heb ik op papier. Lees mijn boek straks maar die ik daarover aan het schrijven ben. Titel: “als hulpverlening níét gewenst is”!

Met vriendelijke groet,
Hans

Door | 27 juli 2015

35 reacties op “Als hulpverlening niet gewenst is

 1. Pieter Bliek

  Dag Hans,

  Hartelijk dank voor je reactie op mijn ervaringen met vals beschuldigd worden. Je weet inderdaad pas wat het met je doet als je het zelf meemaakt.

  Na jouw ontluisterende verhaal te hebben gelezen word ik andermaal bevestigd in de lafhartige arrogantie van de macht. Ik zou bijna zeggen: dien een klacht in bij de Nationale Ombudsman, maar dat heeft zoals je reeds gelezen hebt absoluut geen zin. Al die lui (OM, politie, justitie etc…) houden elkaar tot in de hoogste regionen zonder enige uitzondering (inclusief de Ombudsman) de handen boven elkaars hooghartige hoofden. Het enige dat mogelijk helpt is er via deze site ruchtbaarheid aan geven en ik moedig je uiteraard aan om dat boek ‘Als hulpverlening niet gewenst is!’ af te schrijven en te publiceren. Presenteer het openlijk in de media!

  Als je tegenwoordig een hekel aan iemand hebt en hopeloos gefrustreerd bent, dan doe je ‘gewoon eventjes’ een melding over vermeende kindermishandeling of kinderporno en de politie en justitie doen de rest. Succes verzekerd voor de melder!’ Ik ken dat gevoel als geen ander. Je staat zo moederziel alleen, en alsof dat nog niet genoeg is word jij als aantoonbaar slachtoffer ook nog eens als de veroorzaker van alle ellende aangewezen. Het is de wereld op zijn kop. Wat krom is is recht en wat recht is is in wezen zo krom als een hoepel. Om mijn lijfspreuk van de controversiële
  professor Friedrich Weinreb nog eens van stal te halen: ‘Verreweg de meeste mensen blijven tot het bittere einde geloven in de fictie van de legaliteit, in plaats van in de realiteit van de illegaliteit.’ Al die ambtelijke instanties zijn in feite criminele organisaties.

  Ik roep nogmaals iedereen op die ook ooit vals beschuldigd is om hun verhaal op deze website te publiceren! Hoe meer mensen dergelijke misdadige praktijken melden, des te slagvaardiger we ‘tegen beter weten in’ misschien toch kunnen we zijn. Stuur mensen die je kent de link van deze site en vertel het door.

  Groet,

  Pieter Bliek

 2. hans

  dag heer Bliek.
  .
  even dacht ik dat er iets mis gegaan was bij de operator hier en dat ze mijn verhaal niet wilden plaatsen. ik begrijp nu dat ik deze niet als reactie bij een ander artikel hier op de site dien te plaatsen.
  fijn om te zien dat het als een ingezonden stuk nu is geplaatst.
  .
  in reactie op uw bericht aan mij (enigszins) chronologisch het volgende;
  daadwerkelijk heb ik intensief contact gehad, in den beginne, met de Nationale Ombudsman.
  zó tekenend wat ik herkende van jouw ervaring(en) met die club. dat aan één kant. aan de andere kant, wat veel mensen niet(of ten dele weten) is dat de NO geen corrigerende macht is/heeft. ze zéggen wel (ook op hun website) dat er naar hun geluisterd wordt, maar dat zal dan het enigste zijn. voor de rest staat het de overheid vrij om conclusies van de NO naast zich neer te leggen. overigens ben je dan met hun(NO) al zo ver dát ze überhaupt eventueel een stelling/conclusie ingenomen hebben. het liefst beperken ze hun bijdrage(n) tot ‘bemiddeling’, iets wat het best in het straatje van de overheidsinstelling past. dan spreek ik nog niet eens over de tijd die je kwijt bent om je dossier mondeling toe te lichten. (de reis ernaar toe/de dag die je verzuimt op je werk) laat staan of je in staat bent om eea juridisch te duiden.
  .
  dan mijn boek;
  in eerste aanleg wordt dat een boek met als laatste regel: “en toen stond de politie aan de deur”.
  vanwege mijn bedrijf met personeel tot de impact 7-2-’12, leer je dossier te vormen. (dit gezonde bedrijf waar ik 11 jaar lang mijn ziel en zaligheid in gestopt heb, is vanwege vertrek door de bekendheid van het personeel van de beschuldiging kindermishandeling, fináál verwoest)
  mijn dossier tot de aanhouding is dus compleet en massief. zoals gezegd in vogelvlucht mijn verhaal verteld hebbende, wat denk je van alle klachtenbehandelingen van: school/schoolmaatschappelijk werk Juvans den Bosch/landelijke klachtencommissie onderwijsinstellingen te Utrecht/AMK/BJZ.
  alleen de smeerlapperij (of hoe schrijf je dat netjes?) die ze daar met een ‘klager’ uithalen!(meestal) zonder juridische ondersteuning of kennis hé?
  alleen die verhandelingen kan ik al in een boek kwijt!
  .
  de ervaringen die ik nu alweer 3 jaar lang met politie en OM opgedaan heb en nog steeds opdoe, zijn werkelijk Ó-N-G-E-K-É-N-D!!!!!! ik zit er nog steeds middenin.
  het rotte voor hun is ook hier weer dat ik van de dossiervorming ben. als voorbeeld: soms wordt je gebeld (ik bespaar u nu even wat of waarover). aansluitend kun je nergens aan refereren. ze ontkennen nadien vrolijk elke uitspraak die ze in het nauw kunnen brengen. mét of zónder ambtseed/ambtsgelofte.
  mijn remedie: direct een email ‘ter bevestiging van het gesprek’.
  voorwaarde is wél dat er een email adres bekend is natuurlijk.
  .

  sluit ik af met het volgende:
  in al mijn onschuld ;-) verzocht ik intussen enige deelnemers aan de verwoesting van ons leven het boek te mogen publiceren met naam en toenaam. u raad het al: hel ende verdoemenis worden dan mijn deel.
  zodoende ben ik nu op zoek naar een uitgever/jurist die mijn uitgave(n) wil begeleiden.

  dag heer Bliek en ieder ander die de moeite wilde nemen om voren gaande te lezen.

  met verschuldigde groet,

  Hans

 3. Pieter Bliek

  Dag Hans,

  Dus jij hebt ook ervaring met de tandeloze tijger die Nationale Ombudsman heet lees ik uit je reactie. Jij bent zelfs nog naar ze toe gegaan om je dossier mondeling toe te lichten. Dan heb je het nog verder geschopt dan ik, want naar mij wilde de Ombudsman al helemaal niet luisteren. Laat staan dat ik langs mocht komen. Dat heb ik wel meerdere malen voorgesteld. Ik wilde ze laten zien hoe de politie de documenten had gefalsificeerd en dat de data op de vervalsingen niet eens klopten. Maar dat vond de Ombudsman niet nodig. Het heeft mij in ieder geval geen vrije dag gekost en een tank benzine bespaard. Dat is dan een schrale troost.

  De Nationale Ombudsman is in wezen niets meer dan het schoothondje van de overheid. Niet voor niets noemde meester Visser (De Rijdende Rechter) een poosje geleden de Ombudsman een tandeloze tijger. De Ombudsman hoort juist op te komen voor de burger en deze tegen een te grote invloed van de overheid te beschermen, maar doet precies het tegenovergestelde. Gelukkig beginnen daar steeds meer burgers achter te komen.

  Jij hebt dus ook een klacht ingediend bij de Nationale Ombudsman Hans als ik het goed heb gelezen? Dan heeft de Ombudsman dus ook een oordeel geveld. Kun je mij vertellen wat de zijn oordeel was? (Ik denk dat ik het overigens al weet: de politie valt niets te verwijten. Het ligt allemaal aan jou, want je weigerde mee te werken. Dus eigen schuld dikke bult… Iets in deze trend schat ik zo in.)

  Groet,

  Pieter Bliek

 4. Hans

  dag heer Bliek,

  ik ben u niet vergeten hoor!
  echter ben ik laatstelijk druk met van alles en nog wat zodat mijn reactie op u wat op zich laat wachten.

  ik heb intussen wel al 2 vragen aan u;
  – in uw aankondiging draagt u uw verhaal/drama op aan mensen die u daadwerkelijk bij naam noemt. roept dat geen reactie op van die mensen en/of bedreigen ze u niet (zoals mij) met hel ende verdoemenis?
  – ikzelf heb geen rechtsbijstandverzekering. enkel een letselschade advocaat waar ik toevallig tegenaan liep. u schrijft dat u wel een advocaat kon raadplegen op momenten. echter deze staan/stonden u niet van begin tot einde bij?

  de rest volgt,

  vriendelijke groet en tot vlug

  Hans

 5. Pieter Bliek

  Hoi Hans,

  Laat ik eerst antwoord geven op je 2e vraag:

  Ik heb een rechtsbijstandsverzekering. Een jurist stond mij enigszins bij, maar vanwege het bizarre verhaal wist zelfs deze niet altijd raad. Dus had ik er eerlijk gezegd ook weinig aan. Daarom riep ik geregeld en zeker op het einde de hulp in van een kennis die advocaat is. Deze heeft het laatste traject begeleid.

  De 1e vraag die u stelt is een zeer interessante! Tot de dag van vandaag sta ik verbaast over het feit dat ik nog steeds niet ben aangeklaagd door alle betrokkenen in mijn verhaal die ik met naam en toenaam vermeld. Ik heb de redactie van Valsbeschuldigd.nl eerder een email gestuurd met de vraag of ze al klachten hadden binnengekregen of een dwangbevel van een advocaat om het verhaal offline te halen danwel de namen te anonimiseren. De redactie heeft me laten weten dat dit geenszins het geval is.

  Wie zwijgt stemt toe zo luidt het spreekwoord. Als iemand mijn naam met voor- en achternaam in zo’n verhaal zou vermelden en ik was onschuldig, dan zou ik dat ettertje Pietertje Bliek zeker voor het gerecht dagen. Feit is dat van al die betrokkenen er tot nu toe niet eentje het lef heeft gehad dat ook daadwerkelijk te doen. Ik kan je zelfs verklappen dat ik na publicatie van mijn verhaal op deze site alle betrokkenen bij de politie, Meld Misdaad Anoniem, Nationale Ombudsman en de Alkmaarse burgemeester aan wie ik mijn verhaal met ere heb opgedragen persoonlijk via een emailtje met een link naar Valsbeschuldigigd.nl op de hoogte heb gesteld. Ik heb hen expliciet gemeld dat ik hun naam met ere in het stuk heb vermeld. Gewoon doodzwijgen dan waait de storm vanzelf over, zo is mijn hypothese. Want door de zaak te gaan oprakelen en te eisen dat namen worden geanonimiseerd, ontstaat er tumult en dat levert mogelijk publiciteit op en dat is het laatste wat deze schijnheiligen willen. Zo laf zijn ze zonder enige uitzondering!

  Bij deze daag ik hen nogmaals uit mij aan te klagen jegens smaad en laster. Ik zal alle betrokken nogmaals met naam- en toenaam vermelden en hen een herinneringsmailtje sturen waarin ze deze reactie kunnen lezen:

  Piet Bruinooge > voormalig korpsberheerder politie Noord-Holland-Noord en huidig burgemeester Alkmaar. Ondertekende met medeweten valse documenten van de politie dat ik te boek zou hebben gestaan in de politiesystemen als zedendelinquent.

  Jorieke de Mol van Otterloo > klachtencoördinator bij de politie Noord-Holland-Noord die in opdracht het valse rapport opstelde om de Nationale Ombudsman zand in de ogen te strooien.

  Petri Koenen > Perswoordvoerster bij de politie Alkmaar e.o. die onrechtmatig 2 agenten op mij afstuurde naar aanleiding van een valse anonieme melding van kinderporno via de kliklijn.

  Bas Maasland > politieagent die bij mij aan de deur kwam na melding kinderporno en later valse verklaringen aflegde dat ik in het politiesysteem te boek zou hebben gestaan in de niet bestaande en niet meer reproduceerbare categorie ‘overige zedendelicten’. Thans is Bas Maasland wijkagent in de Alkmaarse wijk Oud-Overdie.

  Roshni Badal > medewerkster / onderzoekster van de Nationale Ombudsman die wist van de valsheid in geschrifte van de politie, maar evengoed de het liegende politiekorps van Alkmaar de hand boven het hoofd hield.

  voormalig Ombudsman Alex Brenninkmeijer > het schoothondje van de overheid dat de opdracht had om falende en liegende ambtenaren te beschermen tegen de klagende burger.

  voormalig directeur en oprichter van Meld Misdaad Anoniem Guus Wesselink > sprak eerst stoere taal en stuurde me naar de Ombudsman omdat die mij gelijk zou geven, maar speelde later Judas door nooit meer iets van zich te laten horen toen het fout ging.

  Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch > zogenaamde moraalridder van de PvdA die hele stoere Kamervraagjes aan justitieminister Ivo Opstelten stelt, maar te laf is om aanvullende Kamervragen te stellen waarmee de waarheid boven water gehaald kan worden. Marcouch is kampioen Kamervragen stellen en staat altijd vooraan als het onrecht betreft, maar als het te lastig wordt dan geeft hij eventjes niet thuis…

  In de hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd Hans. Ben benieuwd of deze betrokkenen die ik nu nogmaals en nu nog explicieter met naam- en toenaam heb vermeld, mij alsnog jegens smaad- en laster zullen aanklagen nadat ik hen deze reactie in een linkje heb gemaild.

  Ben reuze benieuwd naar jouw ervaringen met de Nationale Ombudsman!

  Met vriendelijke groet,

  Pieter Bliek

 6. Hans

  dag heer Bliek,

  dank voor uw vervolg schrijven.
  .
  ten uwe faveure ben ik in mijn dossier nationale ombudsman gedoken.
  daarbij vermeld dat ik ook meerdere e-mails over en weer bezat. bezat, ja helaas. mijn contact met hen omvat eigenlijk een tijdsspanne van een jaar, 2013 wel te verstaan. in dat jaar, zo’n beetje halverwege is er een wisseling van mijn e-mail provider geweest, althans mijn e-mail account; van blabla@hetnet.nl naar blabla@kpnmail.nl. dit vergde enige kennis om qua instellingen e.e.a. in goede banen te leiden. een zwager werd bereid gevonden om dit gestalte te geven. hoewel ik hem op het hart drukte dat er een back-up moest komen van de hele mailbox tot dan….
  raadt u het al? heel knullig en lullig, maar meerdere e-mails van met name de contacten met de NO zijn dus niet meer. (nb: dit botst een beetje met hetgeen ik eerder schreef, namelijk dat ik een compleet en massief dossier heb.)
  ik heb daar nooit zo om gerouwd, omdat ik al bijna kopje onder ging mbt klachtenbehandelingen en aangiftes, seponeringen en artikel 12 procedure’s. niet om gerouwd tot nu dan, nu u mij bevraagd over hen. ik had en heb wel het voornemen om een hoofdstuk(je) aan mijn contacten met hen te wijden, met conclusie: je hebt er níéts aan. nog erger: je blijft uiteindelijk achter met een kater vanwege het niet-handelen van hun. het vermoeien en de irritaties hoort daar ook bij.
  .
  de ervaringen die ik mij herinner, maar ook hetgeen wat ik zojuist weer gelezen heb(wat ik nog wel in mijn dossier heb aan briefwisseling en email-prints) kan ik wel met u delen. daarbij hoop ik dat u het mij niet kwalijk neemt als ik soms wat ‘op de vlakte’ schrijf. er staan nog wat rechtsgangen op rol en ik wil mijn ‘zaak’ niet beschadigen. schizofreen? misschien. realiteitsbesef? ook.
  .
  komtie;
  begin 2013 zoek ik contact met de NO. ik wordt ‘ingetaked’ en er wordt mij verzocht om dossier. een lijvig dossier met begeleidend schrijven stuur ik hun toe, met alle verhandelingen van o.a. de hulpverlening etc. etc.
  2 sporen: de verhandelingen van politie/OM en de hulpverlening.
  de hulpverlening (en dan met name waar de smerige betiteling van ‘kindermishandelaar’ vandaan kwam, het schoolmaatschappelijk werkstertje) zeikte mij af met hún ‘onafhankelijke’ klachtencommissie/behandeling. aansluitend wisten die sujetten mij te melden dat er helaas geen beroep tegen hun uitspraak ingesteld kon worden omdat die landelijke beroepsmogelijkheid sinds een paar jaar was opgeheven. de NO werd daarvan door mij op de hoogte gebracht en verzocht om de hele gang van zaken van de klachtenbehandeling eens te toetsen. er werd mij door de NO een worst voorgehouden met de vermelding: “als er een causaal verband is tussen BJZ en AMK (wat in feite eenzelfde club is waarbij gezegd dat het AMK de ‘bloedhonden’ van BJZ zijn) én maatschappelijk werk, zij er toch een onderzoek naar zouden doen”. er werd geen onderzoek naar BJZ/AMK gestart, onder andere omdat ik vooraf aangaf dat de speerpunt van mijn verzoeken niet bij BJZ/AMK lag, maar bij politie/OM én omdat ‘het AMK/BJZ op de juiste manier de procedures gevolgd hadden'(!) (dus ook einde oefening onderzoek SMW)
  de verhandelingen politie/OM: navenant ik hun een lijvig en compleet dossier dat aangaande stuurde, met alle klachten onderbouwd op rij, werd daar weinig tot niets mee gedaan. ook niet nadat ik het e.e.a. toe ben gaan lichten op hun kantoor te den Haag. ik herinner mij op enig moment, en dit was vrij vlug in het begin al, dat ik enigszins verwonderd opmerkte dat het leek of ze een dubbele agenda hadden…. (dit was nadat de NO een eerste contact gelegd had met het OM te Arnhem) je kunt daar de vinger niet opleggen, maar je ‘proeft’ dat gewoon, tenminste; ikke wel.
  het enige voordeel dat ik had was dat ze expliciet vermeldden dat er een onwettige aanhouding had plaatsgevonden, óp schrift!
  nu in mijn dossier nog eens teruglezend en dan met name het ‘afscheid’ dat we van elkaar namen, was een slotbrief van de wrnmd ombudsman Frank van Dooren. hij beoordeelt daarin mijn grieven naar de behandelaarster die aan mij gekoppeld was al die tijd. hij roemt haar daarbij dat ze zélf al intern contact had gelegd met een klachtenbehandelaar van de NO. quote :”zij gaf bij de heer Haddink (noot: klachtenbehandelaar dus) spontaan aan, nog voordat u een klacht indiende, dat ze tijdens het telefoongesprek met u van 25 september 2013 bewoordingen had gebruikt die ze zelf kenschetst als ‘niet professioneel’. zij heeft spijt over de wijze waarop het telefoongesprek met u is verlopen.(noot: ze naaide de telefoon erop) uw klacht op dit onderdeel is gegrond”. (einde quote)
  vorenstaande zegt veel over de handelswijze van de nationale ombudsman, (hoewel het nu een behandeling van een klacht tegen hunzelf is); ten 1e dat ze een onderdeeltje (waar ze zich geen buil aan vallen) gegrond verklaren. ten 2e verklaren ze het gedrag van de overheidsinstelling (hoewel het nu een verklaring van het gedrag van één van hun is). zoals in een eerder bericht van mij gesteld: ze komen met een bemiddeling, een gemiddelde.
  en last but not least: er is geen vervolg op een ‘gegrondverklaring’, dus (en nu even in mijn moerstaal) je hebt er geen ene rúk aan!
  dit is ook bekend bij al die overheidsinstellingen. bij elke afzeiking staat standaard vermeld: “als u het niet eens bent met…….. , kunt u dit voorleggen aan de nationale ombudsman”.

  tot zover nu even.

  ik groet u wederom, geachte heer Bliek

 7. Hans

  heer Bliek,
  .
  nu even specifiek een reactie op uw bericht van 19 januari j.l. ;
  u schreef (onder andere): “Gewoon doodzwijgen dan waait de storm vanzelf over, zo is mijn hypothese”.
  weet u, heer Bliek, dat ook dát een strategie van partijen is?
  ik wil u in deze verwijzen naar de ongekende drama’s en trauma’s die dhr. Karel de Werd heeft moeten doorstaan, alweer jaren geleden(maar nog steeds heel actueel, misschien nog wel actueler) waarbij vermeld dat ze in hem een geducht tegenstander aantroffen, die zich zonder enige merkbare moeite juridisch staande wist te houden tussen de molenstenen die normaliter kritische geesten pletten, letterlijk én figuurlijk. die op momenten zelfs de aanval koos! tik zijn naam maar eens in op internet.
  .
  wat ik merk aan de opponenten is dat ze je meesleuren in hun ‘systeem’ van indienen van klachten, aangiftes, hoger beroep etc. etc., waarbij ze (meestal een ‘onafhankelijke’ klachtencommissie) vervolgens riant de tijd nemen om ‘te oordelen’. je zit dan namelijk wéér op hun terrein/in hun zandbak, waarin dat ze ondersteuning krijgen van oneindig veel juridische ondersteuning, in mijn voorbeeld volledig betaald van gemeenschapsgeld. dit t.o.v. de beschadigde burger die moet kiezen tussen zijn verplichtingen als kostwinner, vader-/moederschap en/of andere tijdsinvullingen. dan praat ik niet eens over de bijna volledig uitgeklede gesubsidieerde rechtsbijstand van juridische bijstand behoevende mensen. wederom in mijn geval dat ik (met behulp van een letselschade advocaat) een schadeclaim indien bij de minister van veiligheid en justitie. schokkend om dan te moeten constateren dat, zonder blikken of blozen, het ministerie zich laat bijstaan door een topadvocaat, althans een advocaat werkzaam bij een top-advocatenkantoor, namelijk: Pels Rijcken en Drooglever Fortuijn te den Haag. een advocatenkantoor met notabene NV in hun naam!!! voor de acceptatie en begrip van het publiek wordt dit dan de landsadvocaat genoemd.

  hé, verdorie heer Bliek, ben ik weer over mezelf aan het praten. maar jah, mijn ‘zaak’ ken ik het best, hé?

  wederom gegroet,

  Hans

 8. Pieter Bliek

  Beste Hans,

  Allemaal heel herkenbaar wat je schrijft. Ze maken het zo ingewikkeld dat de burger er geen touw meer aan vast kan knopen. Dat is een doelbewuste strategie van ontmoediging. Mijn advies is (hoe hard het ook klinkt) om heel hard te gaan lachen om die hele poppenkast. Ik heb dat door schade en schande de afgelopen jaren geleerd. Dat relativeert enorm en geeft weer ruimte in je leven voor andere dingen. Ik weet dat het cynisch klinkt, maar probeer de zaak uiteindelijk los te laten en door te gaan met je leven Hans. Door dat te doen tref je dit soort ambtelijke huftertjes het hardst. Mijn ervaring is dat wat je ook probeert aan procedures, klachten en herzieningsverzoeken etc, dit soort instanties elkaar allemaal tot in de hoogste regionen de hand boven het hoofd houden. En uit ervaring weet ik dat je dan alleen maar nog gefrustreerder wordt. Ik heb er jaren over gedaan om de hele kwestie een plekje te kunnen geven. Helemaal vergeten en vergeven zal ik het nooit, maar de pijn zal slijten en de vreugde zal terugkeren uiteindelijk. Zo nu en dan geef ik nog wel een trap na. Dat is lekker, dat voelt goed. Dan heb ik er ook plezier in. Zie hier de laatste natrap die ik die ambtenaartjes van de politie Alkmaar vandaag heb gegeven:

  http://alkmaar.nieuws.nl/nieuws/303/burgemeester-en-politie-doe-aangifte-tegen-mij/

  Nog een vraagje Hans: Je hebt zoals ik lees veel contact gehad met de Nationale Ombudsman. Kan niet helemaal uit je laatste 2 reacties opmaken of de NO ook een uiteindelijk oordeel heeft gegeven. Meestal is dat wel het geval en dan wordt het oordeel van de NO via de website http://www.nationaleombudsman.nl online gezet. Welliswaar zijn de namen van de betrokkenen weggelaten en ook andere privacy-gevoelige informatie, maar er moet dus een rapport zijn. Jouw zaak is afgehandeld door de NO in 2013. Dan moet jouw dossier gewoon online staan onder dit jaar. Kun je mij de link sturen van het dossier op de site van de NO of anders het dossiernummer geven? Dan kan ik zelf lezen wat het oordeel van de NO was. Ben reuze benieuwd!

  Sterkte in de strijd Hans en vriendelijke groet,

  Pieter Bliek

 9. hans

  hoi heer Bliek, beste Pieter.

  nog even m’n mails checkende zag ik uw reactie.
  ook ben ik even via uw link daarin naar Alkmaar nieuws. nl gegaan, waarvoor mijn dank.
  uw vraag beantwoord willen hebbende aangaande of de nationale ombudsman een oordeel heeft gegeven het volgende;
  nee, heer Bliek, er is geen oordeel gegeven door de NO. tijdens het proces van informatie uitwisseling en verder kreeg ik, zoals ik schreef, het gevoel dat er door de NO met dubbele agenda’s gewerkt werd. ik maak/maakte van mijn hart geen moordkuil en legde dat voor aan de contactpersoon. nooit geen inhoudelijke reactie op mijn stelling mogen ontvangen……
  edoch, de moed erin houdende ging ik voort met het klachtenproces bij hun, maar wél beter op mijn hoede en mentaal kritisch. toen leek het wel of er geen interesse in mijn relaas meer getoond werd, althans dusdanig dat de contactpersoon veel niet aanwezig was, emails niet beantwoordde en dat soort fratsen. dit alles ná het contact tussen hun en het OM te Arnhem. (zoals gezegd doe ik veel uit mijn geheugen nu vanwege het missen van mails van toen)
  het vanuit de contactpersoon agressieve telefoontje (waar ik over schreef hierboven) dreef mij richting een klacht over haar naar Brenninkmeyer. deze meneer was in die tijd zo’n beetje aan het vertrekken. maar ook wordt zo’n klacht niet persoonlijk door de Nationale Ombudsman behandeld, maar door ene heer Habbink. dat relaas heb ik in mijn eerdere bericht reeds weergegeven. vervolgens ging ons contact gelijk een nachtkaars uit en is er nooit een oordeel gegeven.
  .
  even tussendoor, heer Bliek;
  u bent als verslaggever/journalist benieuwd naar nieuws. ook heeft u van dichtbij ‘kennis’ mogen maken met de NO. (zo zeg ik het diplomatiek genoeg, toch? haha)
  valt het u niet op dat er, op een enkele póging tot opvolging van de NO Brenninkmeyer na, zich niet één meer meld voor dit ‘erebaantje’? zijn er zo velen in bestuurlijk nederland die bij voorbaat al weten dat ze niet door de ballotagecommissie en check van het journaille komen, als ze zichzelf bij voorbaat al melden??
  zomaar een brainstorm…..
  .
  mijn verhaal gaat veel verder, heer Bliek,
  na de impact van februari 2012 (waar ik uiteindelijk als vrij en onschuldig man na 2 nachten en dagen van bevrijd werd) is er bij mij geestelijk iets stuk gegaan. de meeste details bespaar ik u. ik wil u wel in overweging geven wat er bij een normaal, hardwerkend man en vader van 2 puberale kinderen door z’n hoofd gaat als je daar met ,naar nadien bleek, afgescheurde schouderpezen (van het zinloze, buitenproportionele politiegeweld bij de aanhouding), slapeloze nachten, vól opgezette handen van de reuma, blootgesteld bent aan de meest wálgelijke verwijten en beschuldigingen. het enige waar je dan aan kunt denken is wat voor een sch*ftenstreken er op dat moment met je evenzo onschuldige gezin worden uitgehaald, om te beginnen door de ‘hulpverlening’? is mijn kind van ons ontnomen? je weet het niet en er wordt je niets verteld.
  de geestelijke wanhoop die je nabij bent, werd op enig moment op een ongelooflijke manier misbruikt om een huisbezoek ná mijn vrijlating af te dwingen met de woorden: “we weten niet hoe jij je opstelt naar je kind als je thuiskomt”. zoals gezegd, er zijn daar in dat bureau dingen met mij en bij mijn zwaar getraumatiseerde gezin uitgehaald, waar de honden a b s o l u u t geen brood van lusten. (vergeef me deze uitspraak zo)
  .
  u zult begrijpen dat, ná mijn vrijlating, de eerste afspraak die ik maakte was met de directeur van de school, waar die schoolmaatschappelijk werkster huishield. echter waren er nog een aantal meer ‘professionals’ van het onderwijsteam(term geleend van de directeur) die de meest waanzinnige en sch*fterige leugens toe lieten voegen aan het door de politie opgebouwde dossier tegen mij. (dit werd mij echter pas later bekend , nu waren mijn pijlen gericht op dat smw-stertje)
  zij was weg! dát was mijn opdracht aan die directeur.
  vermoedelijk niet door mij hoor, maar op enig moment werd zij gewisseld. nb: mijn vrouw en kind hebben haar een maandje of zo ná de impact, létterlijk fysiek door de school nagezeten. die wilden verhaal halen. ik raadde het hun af, ik zei: “laat mij dat nu maar doen, op mijn manier”.
  toen begon ik de directeur aan te spreken op die andere leden van zijn onderwijsteam. de directeur zag de bui al hangen, schat ik zo in, en ging zich steeds meer verweren tegen mijn wens om die mensen aan te spreken op hun wálgelijke, maar ook snoeihard gelógen, bijdragen. zijn standaard uitspraak naar mij werd: “daar werk ik niet aan mee, meneer Hans”.
  hij moest van ons af, dát was vanaf die tijd zíjn insteek. dit deed hij heel subtiel door tijdens en na enige conflicten waar mijn kind op die school (VMBO) tegenaan liep, níét in te grijpen. de opponenten róken dat en de groep werd groter. en die geweldenaar van een directeur blééf maar kreunen dat er overlegd en gepraat moest worden. 3x (!) hebben wij ons kind van school opgehaald nadat ze belaagd en mishandeld was. de derde keer heb ik haar van school teruggetrokken, nadat ze stevig in elkaar was geslagen. dit heb ik tijdens de dossier bespreking naar voren gebracht bij de NO. mij werd voorgesteld om dit bij de kinderombudsman bekend te maken, althans één van de gesprekspartners bij mijn bezoek aan den Haag, zou dit voor ons op gang brengen bij de kinderombudsman. ik ging daarmee akkoord en wacht tot de dag van vandaag op een uitnodiging. dit is niet helemaal waar, namelijk heb ik na het ‘afscheid’ van de NO, per mail vriendelijk bedankt voor nóg eens zo’n zeperd!

  tot zover maar weer beste Pieter, heer Bliek

 10. Pieter Bliek

  Hallo Hans,

  Het verhaal begint me steeds duidelijker te worden. Uit ervaring weet ik dat strijden tegen dit soort instanties een hopeloze zaak is. Jij bent ondertussen ook ervaringsdeskundige op dit gebied. Uiteindelijk ben ik er dan ook mee gestopt. Wel verrekte moeilijk voor iemand die lijdt aan het zogenaamde ‘onrechtsbestrijdingsverslavingssyndroom’. Er is werkelijk helemaal niemand die luistert. Zelf de media hebben het massaal laten afweten zoals je in mijn epistel hebt kunnen lezen.

  Na jaren drammen en volhouden heb ik gisteren uiteindelijk een medium gevonden dat aandacht aan mijn zaak heeft besteed. En er komt waarschijnlijk een vervolg op. Media-aandacht dat is iets waar dit soort instanties waar wij tegen strijden enorm bang voor zijn. Dus ik adviseer je om vooral zoveel mogelijk media te gaan benaderen, voor zover je dat nog niet hebt gedaan. De aanhouder wint en jouw verhaal is zo niet nog absurder dan dat van mij.

  Sinds kort is er een nieuw programma op de buis van onderzoeksjournalist Teun van de Keuken. Het programma heet De Monitor. Zie http://www.demonitor.nl. Ik vind jouw verhaal wel iets voor dit programma. Neem eens contact met de redactie op. Mijn verhaal is ondertussen ook bij hen bekend en ze overwegen om er wellicht iets mee te gaan doen. Daarnaast adviseer ik je om de website http://www.alshulpverleningnietgewenstis.nl op te zetten en hier jouw boek op te zetten. Een uitgever vinden zal bijzonder lastig zijn, zo niet onmogelijk. En het voordeel van een eigen site is dat iedereen jouw verhaal waar dan ook kan lezen. Stuur de link van je site door aan alle betrokken partijen en aan de media etc…

  Hartelijke groet,

  Pieter Bliek

 11. hans

  dag heer Bliek, beste Pieter.

  kijk, dit soort adviezen zet tenminste zoden aan de dijk! dáár kan ik wat mee.
  één uitgever had ik reeds benaderd. novumpublishing te amsterdam. enkel onder pseudoniem en zonder naam en toenaam van partijen willen ze overwegen om met mij in zee te gaan. echter volg ik dan liever jouw verwijzen tot het opzetten van een eigen website. dáár komt dan de digitale kennis van mijn (bijna volwassen) kinderen leuk van pas. ik zit al op een ‘te bouwen’ eigen site, mijn vrind.
  .
  zeker ook leuk dat je nu eindelijk een medium gevonden hebt. ik blijf je daar zeker in volgen.
  .
  in feite heb ik eigenlijk nog geen 10% van mijn drama met jouw en de lezers hier gedeeld. hoewel ik je wel een meelevende ‘gesprekspartner’ vond/vind. ter zake en aan een half woord genoeg hebbende.
  wat te denken van toen ik mijn dochter terug trok van school. direct deed ik aangifte tegen die directeur ter zake artikel 255 WvS. aansluitend verzocht ik de hoofddirectie de directeur op non actief te stellen, een andere directeur aan te stellen, zodat wij ons kind weer veilig die school konden laten volgen. je voelt hem al aankomen…..? niets van dat al. de leerplichtambtenaar werd ingeschakeld en december j.l. werden ik en mijn kind uiteindelijk voor het gerecht gesleurd om onszelf te verantwoorden voor het niet volgen van de leerplichtwet. 1,5 jaar is mijn kind niet naar school geweest! WÍJ dienden ons te verantwoordden voor de smeerlapperij van het ‘proffesionele’ ‘onderwijsteam’!!!! ongekend, óngekénd!
  ontslag van rechtsvervolging én vrijspraak waren de vonnissen die nú eens een verstandige rechter uitsprak. echter de fantástische schades zijn en waren al aangericht.
  er is nog véél meer te vertellen. daar stop ik nu even mee, heer Bliek. ik was eigenlijk in m’n toetsenbord geklommen om u te danken voor uw welgemeende adviezen.
  voor nu, gegroet

  Hans

 12. Pieter Bliek

  Hoi Hans,

  Je kunt natuurlijk ook in overweging nemen om je hele verhaal dat je nu in boekvorm hebt op valsbeschuldigd.nl te zetten. Hoeveel woorden is ‘Als hulpverlening niet gewenst is’ eigenlijk? Mijn verhaal is om en nabij 20.000 woorden. Dat komt overeen met 34 A4’tjes lettertype 12. Je kunt het uiteraard ook op je eigen site en op deze site tegelijkertijd zetten. Zorg dat je zoveel mogelijk mensen bereikt! Het verhaal via social media (Facebook, Twitter etc…) aan iedereen doorsturen met het verzoek het verhaal ook weer aan zoveel mogelijk mensen door te sturen. En vergeet dan niet continu die verrekte instanties op de hoogte te stellen dat steeds meer mensen het verhaal hebben gelezen. Daar treft je ze vele malen harder mee dan tegen ‘windmolens’ te blijven vechten. Dat vreet energie en gaat ten koste van je levensvreugde.

  Met een beetje geluk zal er volgende week nog op lokale nieuwssites wat aandacht aan mijn zaak worden besteed. Zoals je weet heb ik de autoriteiten (valsheid in geschrifte plegende politie Alkmaar en liegende burgemeester Piet Bruinooge) uitgedaagd om aangifte wegens smaad en laster tegen mij te doen, omdat ik hen met naam en toenaam over de hekel heb gehaald. Tot op heden hebben ze nog niet de ballen gehad dat te doen en op vragen van journalisten is tot dusver nog niet gereageerd. Maar wie zwijgt stemt immers toe! (Als ik jou was zou ik in navolging van mij de volledige namen van deze daders noemen in je verhaal en dan ongecensureerd op deze site laten publiceren. Dat heeft valsbeschuldigd.nl met mijn verhaal toch ook gedaan. Dit is immers een website dat slachtoffers van valse beschuldigingen de gelegenheid biedt te vechten tegen onrecht.)

  Na mijn publicatie op valsbeschuldigd.nl en de laatste aandacht op sites van lokale media heb ik het voornemen ‘onder voorbehoud van nieuwe onvoorziene ontwikkelingen!’ de zaak te laten rusten en mijn leven weer op te maken, voor zover ik dat al niet had gedaan. Dat geeft rust en vrede in je hoofd. Dit is ook wat ik jou adviseer, maar het is aan jou of en zo ja wanneer je dat doet. Dat zullen we moeten respecteren!

  Houd me in ieder geval op de hoogte!

  Met vriendelijke groet,

  Pieter Bliek

 13. Hans

  From: hans
  Sent: Tuesday, May 12, 2015 10:36 AM
  To: Ombudsman Nationale Nationale ombudsman
  Cc: hans
  Subject: TER ATTENTIE VAN MEVROUW xxxx. ONDERZOEKSTER.inzake nummer 2015.xxxxx

  uw zaaknummer 2015.xxxxx
  Geachte mevrouw JD van xxxx,

  Naast al hetgeen waarover ik u intussen bericht heb en deelgenoot van heb gemaakt wil ik u nu meenemen naar de persoonlijke drama’s en gevolgen die de meerdere misdrijven en valselijkheden van de diverse instanties op mij en mijn gezin gehad hebben.
  .
  Als hardwerkend Nederlands Staatsburger, zonder ook maar een greintje juridische kennis of achtergrond, wordt er contact gemaakt met je gezin bij de zwakste, onnozelste partij namelijk je kind. Dit gebeurt in belangrijke mate (ook in ons geval) bij het ‘omgaan’ van kind tot puber, van lagere school naar middelbare school. Bij een kind van die leeftijd, maar ook bij de ouders vindt er een omslag plaats waarin meestal in alle overzicht, maar ook soms heftig, een proces ontstaat waarbij het kind mondiger wordt, zich in alle prilheid begint te verzetten tegen de waarden van het gezin en omgang met elkaar tot dan. Door mij reeds ervaren bij ons eerste kind als een fragiel proces. De ‘fout’ (ja fout, ik ben ook maar een mens) die ik maakte was dat de benadering bij de 1e succesvol bleek, wij ouders dit ook wilden toepassen op de 2e, niet onszelf realiserende dat het 2 verschillende persoonlijkheden zijn/waren.
  .
  De eerste mentale slag die je te verduren krijgt is dat ‘het contact’ dat gelegd werd in alle geniep gebeurde op de middelbare school (vmbo) waar ons 2e kind voor gekozen had. Althans blijkt dat achteraf dmv opvragen van het horrordossier van de schoolmaatschappelijk werkster. (overigens, en daar wil ik eenieder voor waarschuwen, werd er ook een vertrouwelijke (lees: geheime) vragenlijst met persoonlijke zaken mbt het gezin voorgelegd aan de ‘leverende school’ (lagere school)) Daarna werden wij tijdens een ‘gesprek’ door die SMW-ster geconfronteerd met de vuiligheid die zij intussen over met name mij opgetekend had in haar dossier. Ik begon wat te bevroeden en vroeg haar om een afschrift van haar ‘registraties’ tot dan. Later las ik dat zij daarover optekende dat ik ‘de zaak aan het bewerken was’!!!
  Op enig moment herkende en doorzag ik de strategie van de SMW-ster. Ze was werk voor haar en haar organisatie aan het genereren en wij waren het lijdend voorwerp. Kráchtig gaf ik haar, maar ook de directie van de school aan dat zij diende te stoppen met haar ‘hulp’. Overigens; de website van die maatschappelijke organisatie eens goed bestudeerd hebbende, een miljoenenbusiness!
  Er werd behoorlijk van mijn kostbare tijd gesnoept. Ik runde een succesvol uitzendbureau en daarnaast was ik meer dan druk met het bedienen van de diverse klanten met mijn diensten. Ook was ik doende met de opzet van een sneltransport service door heel (west) Europa en een handelsonderneming in hoofdzakelijk huishoudelijke artikelen op internet.
  .
  Bureau jeugdzorg werd ingeschakeld door de SMW-ster, nadat zelfs haar chantage tegen ons onsuccesvol bleek. Mezelf de afgelopen jaren verdiept hebbende in deze organisaties BJZ dmv internet en zelfs berichtgevingen in het nieuws en teletekst lijkt het niet verwonderlijk dat deze per januari 2015 opgeheven zijn.
  Schijnbaar onvoldoende bewijs hebbende over de smerige valse melding ‘kindermishandeling’ die de SMW-ster aan mij koppelde, verscheen een mevrouw van BJZ als een donderslag bij heldere hemel ineens onaangekondigd voor ons kind op school voor ‘een onschuldig gesprek’. Wij waren echter op de hoogte en hadden in een gesprek met ons kind haar het eea van de handelswijze van de ‘hulpverlening’ uitgelegd.
  Ze raakte in paniek, werd door de school nagezeten door de mentrix en de BJZ-medewerkster/onderzoekster en de door haar gebelde moeder is naar de school geráced om haar te ontzetten. Traumatisch. Nadien zijn door deze smerige streken van die BJZ-medewerkster excuses aan ons kind aangeboden. Niet aan ons verantwoordelijke ouders! Nee, dat was schijnbaar niet nodig. Wij moesten maar zien hoe eea te verwerken.
  .
  AMK (advies en meldpunt kindermishandeling) NOOT: Die naam lijkt tegenwoordig zo besmet dat deze veranderd is in: ‘VEILIG-THUIS’, echter vermoedelijk wel met dezelfde medewerkers.
  Deze organisatie líjkt een separate organisatie van BJZ, echter zitten die bij elkaar op schoot en naar mijn mening zijn het de ‘bloedhonden’ van BJZ. Zónder ook maar éénmalig contact persoonlijk met de medewerker/leugenaar van deze club, kreeg ik al diverse titels waaronder een persoon met psychische problematiek! Dit soort leugenachtige titels worden door mij betiteld als smerig en sch*fterig.
  Mijn uitgangspunt was en is heel simpel: Indien er een ‘gesprek’ gewenst wordt met o.a. mij, dan wens ik eerst inzage in álle registraties én ik ga per definitie geen gesprek aan met als uitgangspunt kindermishandeling.
  .
  De voorgaande 3 instanties hebben allen een ondersteunende juridische afdeling. Bij (voorziene) problemen nemen die het over óf ze ruimen de rotzooi die getrapt is juridisch nadien op. Natuurlijk ook betaald uit een oneindige pot gemeenschapsgeld.
  .
  De politie,
  ‘s morgens de 7e februari 2012 werd mijn vrouw op haar mobiele telefoon gebeld. De persoon aan de andere kant van de lijn beweerde van de politie te zijn en verwachtte ons (moeder, vader en kind) die ochtend op het bureau. Op de volledig verraste vraag van mijn vrouw : “waarom”! werd er enkel gesteld: “om Femke”. Mijn vrouw gaf aan dat dat niet kon, zij was niet thuis, ons kind was op school en ik was werken. De enige die op dat moment op ons terrein was, was de commercieel medewerkster die volledig onwetende op kantoor op ons terrein zat te werken. Mijn vrouw gaf in het tel. gesprek aan dat ze contact zou leggen nadat ze eerst met ons overlegd had. Daarop werd schijnbaar door de politie niet gewacht. Rond de klok van 11u kreeg ik een flink geschrokken medewerkster aan de lijn dat er een politieteam bij ons op kantoor was binnengestapt om mij te arresteren. Ik kreeg een politieagente aan de lijn die stelde dat ik aangehouden was(!) en direct naar huis moest komen. Ik zei dat dat niet kon omdat ik een transportopdracht aan het uitvoeren was in Utrecht. Afgesproken dat ik ná mijn werk bij mijn klant rond de klok van 5 á 6u mezelf zou melden op het bureau te Tiel. Echter rond die tijd kwam ik pas thuis om mijn volledig oversture vrouw en kinderen te ondersteunen. Later die avond zou ik mezelf wel melden dacht ik, want wat moest er nu nog eventueel ‘gehoord’ worden op het bureau?
  Rond de klok van 7 u die avond stond er een 4 koppig politieteam voor de deur waarvan de 2 mannelijke flink opgefokt waren. Eérst werd er flink op ons voorraam gebonsd, dusdanig dat er een schok door ons hele gezin ging. De politie! Misschien hadden ze wel in het leger gezeten, de tactiek van desoriënteren.
  Mezelf voorgenomen hebbende rustig te blijven (ook voor mijn kinderen waarbij de paniek in hun ogen te lezen was) ging er een emotionele ‘knop’ om bij het openen van de deur en zag ik in het donker 4(!) man politie in zwarte uniformen, zwaar bewapend die vrolijk stelden dat ze van de politie waren en zich konden legitimeren. Zwaar overstuur van hetgeen te gebeuren stond(althans waar ik voor vreesde), namelijk door de vuiligheid van de ‘hulpverlening’ het vollédig verscheuren en vertrappen van mijn gezin en privé, heb ik wat geroepen. Ik schijn ook geroepen te hebben: “maffia”! Zoals gezegd, niet juridisch onderlegd en zwaar overstuur. Er werd een aanhoudingsbevel in de lucht gehouden, althans dat werd erbij gezegd. Ik vroeg om die te mogen lezen en dan mijn kleren te pakken en mee te gaan. Omdat er op die plaats in de deuropening te weinig licht is, zei ik dat ik deze in het licht van de keuken wilde lezen. Daartoe zette ik een stap opzij om dat te doen, dit werd als verzet en onttrekking aan aanhouding gezien en met gróf geweld werd ik uit ons huis getrokken, tegen de schutting gegooid en werd begonnen met de vernieling van mijn lichaam. Met gróf geweld werd mij de ene arm op de rug gebogen om vervolgens de andere arm te verbuigen. Vanwege mijn stevigheid, maar ook omdat ik reuma heb, gíng dat gewoon niet! Gillend heb ik mijzelf op de grond laten vallen omdat (met name) de heren agenten steeds grover tekeer gingen. (doordat ik mijn arm niet op mijn rug kreeg maar ook omdat ik enorme pijn voelde werd dit gezien als nóg meer verzet, ze gingen lós) Mijn jongste kind zag en hoorde dit en begon gewoonweg te shaken……..
  Het aanhoudingsbevel? Dwarrelde ergens ongelezen in de avondbries op de grond………
  Nadat de boeien nog een dichter geknepen waren, heeft daardoor mijn bloedsomloop ruim een half uur stilgestaan in mijn handen. Ze waren dubbel zo opgezet in het bureau bij het afdoen. Daar heb ik zware reuma klachten aan overgehouden.
  Ik moest schijnbaar gestraft worden want nadat ik in de politieauto getrapt was, sméékte ik de agenten om de boeien aan de voorzijde te plaatsen. De snedige reactie van de agent: “dan had je maar zelf naar het bureau moeten komen”, klinkt nog steeds in mijn hoofd. Overigens is dit ook door hem opgetekend (hij wist nog niet dat ik hierover zou gaan reclameren), deze opmerking. Dit is in feite een oorzaak/gevolg handeling/opmerking die strafbaar gesteld door de wet in ons land maar ook in de Europese wetgeving als folteren.
  De leugens en verbuigingen van de gebeurtenissen van de agenten bij de aanhouding (die ook intussen in mijn bezit zijn) worden zo goed als per definitie als waarheid aangenomen.
  Het werd hem(de agent die het hardst tekeer is gegaan) duidelijk dat ik er een vervolg aan zou gaan geven. Vlug heeft hij een aangifte tegen mij opgenomen van belediging. Daadwerkelijk ben ik later door de rechter veroordeeld van belediging, echter zonder oplegging van straf en dat is bijzonder.
  .
  Mijn oudste kind intussen? Die zat als uitmuntend leerlinge in de examenklas van het VWO. Door alle trauma’s en spanningen gezakt met 5 (!) onvoldoendes…..
  De commercieel medewerkster? Opgezegd en vertrokken…….
  Mijn vrouw? Vollédig van de kaart en heel zwaar aangeslagen…….
  Onze jongste? Alweer jaren mee aan het tobben met de geestelijke hulpverlening die wij wél vertrouwen…….
  Mijn bedrijf? Volledig naar de knoppen…………..
  Onze financiële gegoedheid? weggevaagd……..
  Ik? Lichamelijk, geestelijk en economisch volledig kapotgemaakt………. door dat ene valse woordje: kindermishandeling. Dit land is ziek…….
  .
  De verhandelingen van de politie (waaronder de groep mensen die zich klachtencommissie dúrven noemen) en het openbaar ministerie daarna zijn van dien aard dat ik daarover later bericht. Anders zou deze bijdrage te massief en te groot worden.

  met vriendelijke groeten,

  Hans

 14. Tio

  Valselijke aangifte doen is toch strafbaar? Krijg je dan geen boete? Het is wat met die perverse scorinsdrift. Dit zijn misstanden. Kunnen die ook aangekaart worden als klokkenluider? Volgens mij heeft u recht op smartengeld voor met al die onterechte beschuldigingen. Ik heb wel eens vaker misstanden gehoord bij het AMK met alle tragische gebeurtenissen die er aan vooraf gingen. Zoals onterecht uit huis plaatsen van kinderen na een melding en dan heel hardvochtig ingrijpen.

 15. K

  Soortgelijke problemen heb ik ook meegemaakt, Ik breidt er nu nog niet al te veel over uit. Tranen springen in mijn ogen bij het lezen van dit verhaal , omdat het zo herkenbaar is en jij en je gezin machteloos staat tegen deze corrupte bende. Ik zit nog midden in al deze ellende. Ik hou deze suite goed in de gaten en doe zeker nog is uitgebreiid mijn verhaal.

 16. Pieter Bliek

  Hallo Tio en K,

  Hartelijk dank voor jullie reacties op het verhaal van Hans ‘Als hulpverlening niet gewenst is’! Het is de bedoeling
  dat zoveel mogelijk mensen onze verhalen op Valsbeschuldigd lezen. Schroom niet om jullie verhalen op deze
  site te publiceren en deel de link van deze site daarom zoveel mogelijk. De Nederlandse overheid is een grote
  criminele organisatie die alles bij elkaar liegt en bedriegt.

  Hartelijke groet en sterkte in de strijd!

  Pieter Bliek

  Zie de laatste publicatie in mijn zaak:
  http://alkmaarcentraal.nl/nieuws/13712103-getergde-alkmaarder-staakt-pogingen-om-aangeklaagd-te-worden

 17. Hans

  dag TIO en intussen ook K.
  sorry voor deze wat late reactie op jullie bijdrage hier op ‘valsbeschuldigd’.

  TIO: jij schreef: valselijk aangifte doen is toch strafbaar?
  jazeker!
  echter als je dan als benadeelde burger daartegen aangifte gaat doen (wat ik ook gedaan heb) dan krijg je te maken met een organisatie (eigenlijk 2 organisaties) Openbaar Ministerie en de politie.
  Deze organisaties zijn nauw betrokken geweest bij de verwoesting van mijn en mijn gezins leven. dit deden ze omdat ze nauw samenwerken met de instanties waarmee ze de smeerlapperij tegen mij gestalte hebben gegeven. AMk, BJZ enz (deze worden op hun woord geloofd en wij als burgers zijn leugenaars)
  Als voorbeeld: toen het AMK tegen ons in stelling werd gebracht, kregen wij een schrijven in de bus dat één van die ‘veldwerkers’ mevr. Verbruggen ons met een bezoek kwam vereren om de melding kindermishandeling te komen onderzoeken. Nou staan wij als gezin voor eenieder open maar een bezoek (ook al is het van de Koning) ter zake onderzoek of ik mijn kind mishandel? nee, dan ga maar verder naar een andere zandbak! Daarnaast stel ik dat ik éérst inzage wil in álle leugenachtige smeerlapperij waar zij hun ‘onderzoek’ op baseren.
  mevrouw Verbruggen is dus op de door haar gestelde datum onverrichter zake huiswaarts gekeerd want ze trof uiteraard niemand bij ons aan. We waren werken of zaten op school(de kinderen).
  wéér een brief is de bus! een aangekondigd bezoek voor de week erop. mijn vrouw kreeg daar zo de zenuwen van dat we besloten om mevrouw Verbruggen telefonisch te laten weten niet van haar initiatieven gediend te zijn. dit deed ik met stevige woorden. “ÁH, nou heb ik je!” , zal ze gedacht hebben. “meneer Hans heeft mij bedreigd!”
  meer dan een maand heeft ze schijnbaar nodig gehad om deze bedreiging als aangifte op te laten nemen bij de politie. de politie, de organisatie waar het AMK nauw mee samenwerkt!
  Ik ben natuurlijk niet bij deze aangifte aanwezig geweest, geachte TIO, maar hoogstwaarschijnlijk heeft de politie haar overgehaald om aangifte te doen. een advocaat die ik daarover consulteerde heeft dit uit de diverse dossiers kunnen destilleren, achteraf. (altijd achteraf! want nadat de sch*ftenclubs met z’n allen klaar waren met de totaal-verwoesting van mijn en mijn gezins leven, trokken ze zich massaal terug achter hun juridische muurtjes! betaald uit een oneindige pot genaamd gemeenschapsgeld. INCLUSIEF de politie.
  mevr. Verbruggen van het AMK te Arnhem liet zelfs optekenen in haar aangifte ‘verbale bedreiging’ dat ze geen bewijzen en/of getuigen had. is voor de politie ook niet nodig! ze kunnen aanvallen! waarvan acte.
  .
  naast mijn aangifte (achteraf) tegen het AMK van het doen van valse aangifte (uit mijn hoofd artikel 18 WvS) zijn ál mijn andere aangiftes (een slordige 15!) van de meest ranzige leugens en bedrieglijkheden, van eenieder die maar wát graag mij zag hangen, door de politie en het OM van tafel geveegd! we komen hiermee op het gebied van selectieve rechtspleging. mijn aangiftes: wél onderbouwd met op schrift staande feitelijkheden.
  ik heb nu een dossier van een kleine 35(!) kilo geachte TIO.
  AllesAllesAlles heb ik in mijn bezit. nu nog mijn RECHT, en daar heb ik geen recht op, lijkt wel!
  ik ben uiteindelijk maar een simpele hardwerkende ziel die in een nachtmerrie gesleurd is die nu al ruim 3,5 jaar duurt. het enige waartegen ik mij vanaf het begin verzette was de smeerlapperij die de schoolmaatschappelijk werkster Clair Friessen in het geniep uitvroot met ons naieve onwetende kind. dit deed zij onder de vleugels van de ‘maatschappelijke’ organisatie Juvans hier vlakbij in den Bosch.
  “mevr. Friessen heeft alle procedures correct gevolgd” wordt er ergens aan mij geschreven. alleen dan weer bijzonder dat (ná de klachtenbehandeling van mij tegen hun) er 7(!) verbeterpunten zijn doorgevoerd in hun procedures!
  de jaarstukken van Juvans bestudeerd hebbende: dit is werkelijk een miljoenenbusiness, die subsidievreters!
  dáár gaat ons land nou aan kapot!
  .
  Dag meneer of mevrouw K.

  al hetgeen ik hierbij schrijf geeft wel een indruk hé?
  op deze site verhaal ik ook van het óngelooflijke bedrieg en gelieg van de Nationale Ombudsman.
  IN WAT VOOR WERELD IS NEDERLAND EN ZIJN BURGERS BELAND????

  groetjes Hans

 18. Hoffmann

  Geachte,
  Ook mijn ervaring.
  OM is een selectieve ciminele
  organisatie. Hieraanvast een politieapparaat die niet eens kan onderzoeken hoe het werkelijk zit.

  Hulpdiensten….. Waardeloos langs elkaar werkende geldverslindende organisaties.

  Ervaring: valse zeden, vrijspraak, vakkundig ontouderen door Raad Van kinderbescherming, Waardelose rechter, Veilig thuis schuift er naar Jeugdzorg en andersom. Bezig vanaf 2007…

  Gr.B

 19. Nicole

  Hans,

  Begrijp je helemaal in je geval van onmacht. Ook in je sterke rechtvaardigheids gevoel. Wij zijn ook onterecht beschuldigd en vreselijk oneerlijk behandeld door zat-team op school. Valse Amk melding en onderzoek door kinderbescherming.
  Je kunt nergens terecht.

  Vandaag heb ik een stap gezet om het los te laten.
  Meldingen gedaan bij betrokken organisaties, om leed aan anderen te voorkomen.
  Gaat dit helpen? Waarschijnlijk niet. Maar ik heb gedaan wat ik kon doen en richt me nu op mijn gezin. De schade herstellen en de frustratie loslaten. Helemaal gaat dit nooit lukken, vertrouwen in instanties is weg .

  Gezinsgeluk is afgepakt, financieel heeft het ons veel gekost. Contacten zijn verwaterd, omdat niemand je allesoverheersende gevoel van onrecht en ongeloof kan delen.
  Moreel voel ik me een winnaar. Wat de rest daarvan denkt, dat interesseert me niet meer.

  Heel bewust heb ik deze stap genomen ,ik hoop dat ik niet terug val.
  Wens ook jullie gezin alle goeds in het met opgeheven hoofd verwerken van deze ellende.

 20. J. Nobbe

  Door waarschijnlijk een ‘bezorgde’ buur, is de politie gebeld toen er lawaai te horen was vanuit mijn huis. Er kwamen 2 agenten langs. Deze gingen er meteen vanuit dat er iets danig mis was. Ze zijn een minuut of 8 binnen geweest, hebben even met mijn dochter (14) en mij gepraat en concludeerden volgens hun rapport: ‘er leek geen sprake te zijn van geweld’. En tóch doen ze een melding bij Veilig Thuis. Deze melding werd daar onmiddellijk geloofd. Ik kreeg 5 dagen later een brief hiervan in de bus. ‘Geweld stopt nooit vanzelf’, dat kan wel zijn, maar er was geen geweld! Mijn ex-man kreeg deze brief ook. Aangezien hij en zijn partner een grondige hekel aan mij hebben, was hun keus gauw gemaakt: ze namen de brief heel serieus en spraken hun ongerustheid uit bij onze hulpverlening! Zij weten allebei heel goed dat ik mijn kinderen nooit kwaad zou doen! Sterker nog… mijn dochter heeft bij mijn ex-man gewoond, kon de situatie niet aan (zeer slechte relatie van mijn dochter met partner ex-man), en ook kon hij niet de situatie rond de beperking van mijn dochter niet aan. Ze moest maar weg. Ik ben gebeld of ze alsjeblieft naar mij toe kon, de dochters van zijn partner hadden er zo’n last van! Aangezien hij me altijd dwars heeft willen zitten met een nep-ouderschapsplan, waarin hij ook probeerde mij te laten tekenen voor het feit dat er geen verandering zou komen in de financiele situatie (kinderalimentatie!), was ik erg op mijn hoede. Ik heb nu een advocaat voor dat financiele gedeelte. Dit lijkt al een beetje op wraak… Bij Veilig Thuis namen ze dus gelijk maar aan dat de melding door de politie terecht was. Ik moest hierover niet bij hen zijn, maar bij die agenten die de melding deden. Maar die gaven niet thuis. De hulpverlening voor mijn dochter en ondersteuning daarbij voor mij lieten weten pal achter mijn en mijn dochter te staan (ja, mijn dochter lijdt hier ook erg onder!). Meneer ex-man gaat rustig door. Belast mijn zoon (13) er vervolgens mee. Ik weet niet wat er gezegd is, maar hij vroeg aan mij of ik ook een brief had gehad van Veilig Thuis. Mijn familie heeft nog gedacht dat mijn ex-man zelf voor deze melding gezorgd had, maar dat is niet te bewijzen. Veilig Thuis houdt alles angstvallig geheim. Toch is er daar een belletje gaan rinkelen toen een hulpverlener meldde dat dit zo niet kan en dat er geen sprake kan zijn van geweld. Oplossing: een ‘transparant en open gesprek’, met: hulpverleners, ex-man en partner en de medewerker van Veilig Thuis die dit ‘dossier’ heeft. Ik vond dit niet kunnen. Ik moet mij daar dus gaan verdedigen en dat doe ik niet. Ik ben er lichamelijk ziek van geworden. De medewerker in kwestie wist in haar verslagje ook nog te melden dat mijn dochter de avond van de melding ‘ergens anders’ geslapen had.
  Larie! Ze heeft gewoon thuis geslapen zoals dat hoort. Ook kon ze melden dat ik wel een lading rotzooi van hem over mij heen zou krijgen, omdat hij me zwart wilde maken. Dat wist ze blijkbaar tóen al. Toen mijn dochter bij mijn ex-man woonde heeft hij op een gegeven moment alle hulpverlening ‘opgezegd’ die met haar te maken had. Ook huiswerkbegeleiding etc, dat zou hij zelf wel doen. Daar is nooit wat van terechtgekomen. Het is zelfs zo, dat als hij verder nog hulpverlening weigerde, hij gemeld zou worden bij Veilig Thuis! En om om dat te voorkomen moest ik maar gauw een ouderschapsplan tekenen, met een begeleidend mailtje dat wij ‘samen de kinderen gehoord hadden’. Mijn zoon was bij hem en mijn dochter bij mij!? De melding bij Veilig Thuis is nog net voorkómen omdat mijn dochter bij mij kwam wonen. Maar toen was hij dus nog lang niet klaar: ik moest alles melden, van griepjes tot lesuitval tot noem maar op, terwijl hij nooit iets meldde waar het mijn zoon betrof! Die zit nu ook met problemen wegens de thuissituatie bij zijn vader. Ik had contact met de mentor van mijn zoon, die meldde dat hulpverlening, aangeboden door school, niet aangepakt was door mijn ex-man. Dit is nu 4 maanden geleden, en ik maar denken dat dat wel goed zat! Niet te vertrouwen dus. Er is zelfs sprake geweest van een uithuis-plaatsing waar het mijn dochter betreft. Mijn zoon heeft veel onvoldoendes op zijn cijferlijst. Hij gaat dus niet over. Zeer onlangs is mijn ex-man verhuisd. Mijn dochter kreeg te horen dat ze er niet een eigen kamer kreeg, ze kon wel op de logeerkamer. Mijn zoon heeft bij mij natuurlijk gewoon zijn eigen kamer, terwijl ik niet groot behuisd ben. Dus: mijn man weigert hulpverlening, riskeert een uithuis-plaatsing hiermee, straft mijn dochter door haar op haar kamer te zetten terwijl de rest een dagje uitgaat etc. etc… Zo krom kan het zijn. Degene die hem helpt als het nidig is, wordt nu onderuit gehaald, ik dus. Het erge is dat Veilig Thuis het blijkbaar met hém eens is! In dat gesprek wat plaats moet vinden kan ik nooit alles vertellen wat er te vertellen is, en aangezien mijn dochter en ik het slachtoffer zijn, zie ik het niet erg positief in. Ik kan volgens de Ombudsman een klacht indienen bij de klachtencommissie van Veilig Thuis; die blijkt er niet te zijn! Toen kreeg ik het telefoonnummeer en emailadres van een teamleider. Die heb ik gemaild: geen reactie. De dame in kwestie die de melding behandelt gemaild: geen reactie. Heb haar ook nog gebeld, ze was er niet en ik zou teruggebeld worden; is niet gebeurd. Als de hulpverlening haar belt, neemt ze meteen op! Toen de hulpverlener haar een keer belde en haar toen aan mij gaf, moest ze wel wat zeggen. Ik zei wat ik er van vond. Zei zij dat ze twijfels had over mij. En als de politie niet had gereageerd, dan moest ik dat nog maar eens proberen! Ik ga dus niet mee in dat gesprek. Mijn hulpverleners zullen het woord doen en uiteraard zal mijn ex-man daar weer een mening over hebben: ‘ze is te laf om te komen, ze is bang, ze durft niet’, etc etc…. Ik kies nu voor mijn zoon en dochter. Het feit dat hij nu dus ook voor mijn zoon hulpverlening weigert… Weer een bijna-melding bij Veilig Thuis voor hem? Ik vind het echt schandalig! Een hulpverleenster voor mijn dochter en mij vindt het schandalig dat hij en zijn partner zo’n invloed kunnen hebben op de situatie en daar wordt bij Veilig Thuis helemaal niet naar gekeken. De politieagenten kan het al helemaal niks schelen. Sinds mijn dochter bij mij woont gaat het beter op school. Ze kwam hier graatmager aan. Haar vader voor haar uit, die liep met 4 grote tassen vol met kleding naar binnen en tassen met al haar schoolboeken. In de tassen met kleding zaten vuile en schone was doorelkaar. Er zaten sokken bij die ik gekocht had toen ze 10, 11 was! Hoe we aan de rest van haar spullen gekomen zijn…. Die moesten we maar met de fiets ophalen.. daar heb ik wat van gezegd en uiteindelijk heeft hij nog spullen gebracht m t de auto. Die heb ik namelijk niet.
  Hoe kan het in hemelsnaam zo zijn dat ik nu alles op mijn bord krijg? ik kan nergens een klacht indienen, weet niet waar ik terecht kan, want dit mag niet!

 21. Tio

  Men heeft hier de boel platgelopen. Het was zo dat ik dacht straks kunnen ze hier nog logeren .Wij hebben hier het hele team agenten en de hulpverlening gehad. het heeft je erg beschadigd. Dit beaamde ook iemand die les gaf op de Universiteit. Ik sta nog steeds te boek als een geestelijk gestoord lijder terwijl die artsen en hulpverleners en politie dit zelf waren . Het zij geestelijk gestoorde criminelen. De schuldigen palmen hun in en ik ben de gek. Als je met hun praat denken ze toch die heeft wanen. Het begon met de huisarts en die smeerde mij een doorverwijzing aan naar endocrinologie. Daar heeft men niets kunnen vinden en dan maar Paaz. Men stond al redelijk vlug klaar met de hulp. Je zegt al niets meer en leid maar een teruggetrokken bestaan. Mensen die grapjassend en onserieus doorverwijzen. En op clowneske manier de ernstigste diagnosen stellen. Met hersenspoeling en mindfucken en gashlighten en manipuleren. Hun overkomt niets maar dan geven ze de opvoeding en dan de ouders weer de schuld terwijl zij groepsdaders zijn. Het zijn geestelijk gestoorde criminelen die telkens weer vrij uit gaan.Je leven willen binnendringen. Ongewenste gasten. Ze geven niks om zeggen en doen het gewoon telkens weer. Hoe meer je niet zegt des te meer zij het wel deden. Ik zorg er voor dat ik niet gezien wordt. Het is nietsomvattend gelal en gezwam en schuldgevoel hebben ze niet. Ze geven nergens om. Ze lallen er gewoon over vertrouwelijke dingen. Zeg maar lallend en kurkenknallend over diagnosen gaan. Zij mogen alles maar die ander mag niets. Ze vinden zich ook nog heel voornaam. Het gaat hun alleen maar om ramptoerisme en sensatie. Het ergste is dat mensen er zo onmachtig tegenoverstaan en niemand vinden die hun de wacht aanzegt of straf geeft of een beroepsverbod geeft. Je mag toch niet zo maar een diagnose geven. Ze vinden zich heel goed en belangrijk. Het zijn zielige lafaards. Eerst aantrekken en dan afstoten en dan weer aanhalen en zoete broodjes bakken en dan weer aanhalen. Als ik dit soort verhalen weer doe dan komen ze weer als muggen op je af. Het zijn vampiers en parasieten. Ze kunnen alleen maar puntenslijpen en neuspeuteren. Ze geven mij de schuld van wat men zelf is. Het lijkt is wel daar is ook geen vrijheid van meningsuiting mogelijk.

 22. Tio

  Ze kunnen anderen alleen maar een uitputtend gevoel bezorgen van die nare sfeer die zij je geven. Denken ze ook nog dat ze goed doen. Als je daar was geweest en dit beaamden meerderen met mij dat zij dan dagen lang in een zeer nare sfeer zaten. Die sfeer die zij daar hebben opgedaan hebben ze wel dagen achtereen om zich heen gehad en moesten gewoon daar van bijkomen. En dat ze zeggen dat je daar tot je tachtigste moet blijven. Machtswellust en scoringsdrift. Macht en controle daar is het hun om te doen. Indoctrineren en hersenspoelen en gedachtenbeinvloeding of zeg maar gaslighting aan een stuk door zodat je aan je eigen waarneming gaat twijfelen. . gashlighting doen psychopaten ook wel eens en zeggen dan dat je gek bent. dat jij het niet bij het juiste eind hebt maar zij. je leeft in het onderbewuste en krijgt gedragspatronen die er in slijten waar je je zelf niet van bewust bent maar waar je last van hebt. Ze maken je van hun afhankelijk en willen dat je daar jaren blijft. Dan weer een opname en nabehandeling en weer een heropname. Ze vliegen er op als als muggen. Eigenlijk wil je het liefst anoniem en onpersoonlijk als persona non grata door het leven. Daar waar mensen je niet zo maar en ongewenst lastig vallen. Als mensen hun plicht niet willen nakomen en je zegt dat dan vinden zij het lastig en dan bellen ze de politie en die neemt hun klacht serieus en die komt hier dan met veel poeha en heisa. Als ik mijn verhaal doe dan vinden ze je verward. Dit terwijl je zegt wat waar en misdaan is. Als ik aangifte doe dan is er niemand en dan geldt het niet. Dan is er in eens geen bewijs terwijl ik daar wel op het spreekuur gekomen ben. De bezoeken zijn gemalverseerd en verdonkeremaand uitgewist. Ik neem aan dat het dan een ambteloos burger is, zonder staat van dienst. Ze noemen het zich wel maar zijn het niet allen op papier met een bordje huisarts op de deur. Ze kunnen ijskoud en onemotioneel liegen. Je hoeft nergens te komen want nergens krijg je je recht.

 23. Tio

  Als je zegt U doet aan gashlighting wat psychopaten doen, dan zeggen ze nou nou.

 24. J. Nobbe

  Nou, het gesprek van Veilig Thuis is geweest, ik was er niet bij en dat was maar goed ook. Ik mag hier de naam van die Veilig Thuis-werker wel noemen: KARIN WIELANDT. De politieagenten die bij ons kwamen: NATASHA STENEKER, de naam van haar maatje wilde ze niet kwijt. Onze gezinshulpverleenster zou melden dat ik er niet was om persoonlijke redenen; ze zei rustig dat ik aannam dat het met de communicatie met mijn ex niet echt wat zou worden! Maar goed, de hulpverlening en de mentor van school en de zorgcoördinator van school vonden allemaal dat het prima ging met mijn dochter. Dat kon hij niet verkroppen. Volgens hem was mijn ‘draagkracht’ niet voldoende om voor mijn dochter te kunnen zorgen. Oh??? Wie heeft er nu gefaald en mijn dochter bij mij gebracht?? Bovendien gooide hij ziijn eigen glazen in toen bleek dat het gedrag van haar bij mij, leek op dat van bij hem, maar bij hem gooide ze ook nog eens van alles kapot. Dus het kan nog erger! Hij wilde eraan vasthouden dat hij toch niet gefaald had??Hij had dus ook nog gelogen!!Toen had meneer ex iets nieuws bedacht: hij vond dat mijn dochter maar opgenomen moest worden in een ‘observatiekliniek’ en dat ze dan in het weekend naar vader of moeder kon!!!!
  Walgelijk!!! Het gaat prima met mijn dochter sinds ze bij mij woont! Hij is hartstikke gestoord!!! Als je precies weet wanneer je dochter naar haar moeder verhuist, stuur je toch geen appjes met: ‘ik kreeg een brief van de overheid dat je per 1 april officieel verhuisd bent naar he moeder. Jammer dat ik dat zo moet vernemen, maar het is niet anders’. Echt compleet gestoord!! En dit appje naar mijn dochter, nog geen week nadat zij op kon hoepelen: ‘ik verwacht jou a.s. vrijdag om exact 17.00 bij ons voor de deur en dan blijf jij tot zondag hier” . Dat wilde mijn dochter, logisch, niet. Krijg ik zo’n storende app van hem dat ik er maar voor moet zorgen dat ze toch komt. Dat ging uiteraard niet. Dat opnameverhaal: iedereen vind het belachelijk, niemand is het ermee eens, dat weet gekke ex nu wel. Tegen mij wordt alleen gezegd dat ik me er ‘ niks van aan moet trekken’ en ‘er boven moet staan’. En die vlieger gaat niet op. Hem de ‘vader”, moet maar eens horen dat hij op deze manier nooit verderkomt en nodeloos mensen kwetst, zoals mijn familie ook. Niét zijn familie, die maakt het allemaal niks uit. Is blijkbaar overervelijk. Het is nog maar pasgeleden, dat geschifte walgelijke verzoek tot opname, en NIEMAND gaat er in mee, maar ik ga wél uitzoeken of er een instantie is die zo’n ventje eens kan vertellen over hoe je je gedraagt in de Nederlandse maatschappij!! En ook ga ik uitzoeken of ik hem kan aanklagen wegens smaadt/laster o.i.d. En hij heeft een aanpassingsstoornis, misschien moet hij weer eens flink onderzocht worden, dan vinden ze waarschijnlijk meer dan je zou denken! Als mijn volgende bericht weer zo negatief moet zijn, dan denk ik erover hier zijn naam en die van zijn partner te plaatsen.

 25. maki

  Allen,
  Ook hier een ex partner welke uit een vijandelijke wanhoop maar een melding maakt bij Veilig Thuis.
  Na 9 rechtszaken over bezoekregelingen, kinderalimentatie, overname huis tot in hoger beroep toe is mijn ex-partner uitgeprocedeerd. Wij hebben het huis over kunnen te nemen, hij moet gewoon kinderalimentatie betalen en bezoekregelingen zijn via de rechter vast gesteld. Mijn dochter (17 jaar inmiddels) wilt haar vader niet meer zien en mijn zoon om de week.

  Nu het volgende:
  In een laatste wanhoopspoging om mijn huidige man weer zwart te maken heeft hij een melding gedaan bij Veilig Thuis dat mijn man en mijn dochter een conflict zouden hebben. En…. dat er politie geweest is. Echter wij weten van niets. Er is geen conflict en politie is er niet geweest.
  Wel is Veilig Thuis een onderzoek gestart. Ze hebben een gesprek gehad met mijn dochter en de school.
  Ook heeft mijn ex -partner gezegd dat mijn man diverse veroordelingen heeft gehad en om precies te zijn 151 dreig sms-jes gestuurd met bijvoorbeeld “ik houd je in de gaten” of “ik zou maar een paar keer omkijken”
  Mijn man heeft geen veroordelingen…oh ja pas een bekeuring gehad voor 8 km overschrijding van de snelheidslimiet.

  Ik heb gezegd dat ze maar de rechtbank moeten gaan om mijn zoon te willen spreken (hij is jonger dan 16 jaar). Tevens heb ik mijn man gemachtigd om namens mij het woord te doen bij Veilig Thuis. Ik wil er niets mee te maken hebben. Na 9 rechtszaken over de kinderen was eindelijk de rust teruggekeerd en nu weer de spanningen van zo’n onderzoek. Mijn dochter wil nu helemaal niets meer te maken hebben met haar vader, want dat is nu het resultaat van zijn actie.
  Ondertussen loopt het onderzoek nog terwijl de melding in maart dit jaar is gebeurd.

  In 2013 heeft hij ook eens een melding gedaan over een zogenaamd conflict met mijn zoon en mijn man. Resultaat hiervan was: er is niets aan de hand wij sluiten het dossier. Maar de spanningen in het gezin zijn wel weer voelbaar.

 26. Tio

  Laatst is er een aangifte gedaan omdat je dingen zegt die waar en misdaan zijn maar dat mag niet want diegene waar het over gaat vindt dat laster terwijl het waar en misdaan is. Ook eens een keer was ik eens bij een mevrouw en die belasterde mij. het is in alle gevallen zo dat zij zijn begonnen en daarom heb ik ook een brief geschreven met daar in wat er is misgegaan en wat zij hebben misdaan en wat waar was. Het is niet praten maar meteen de politie bellen en die neemt hun aangifte altijd serieus. Toen kreeg ik een bericht van slachtofferhulp of ik daar zou kunnen komen praten maar ze hebben niets gedaan dan dat het op een toneelstukje leek. Geschoold werk kan ik het niet noemen. Op den duur krijg je het hele apparaat achter je aan. Ten eerste je zet uit een en dat is een rede, maar wat zij doen is grof schelden en uitjouwen. Ze noemen mij plat terwijl die vrouw samen met haar vriendin naar gehuwde mannen lonkte en als zij toehapten zei zij samen met haar vriendin dat zij een pot was en maar lachen. Nou als dat niet plat is dan weet ik het niet meer. En boosaardige pranks bedenken waar mensen nog wel jaren last van hebben. Zoals in elkaar slaan en dergelijke. Kan me niet voorstellen dat het deze mensen lukt om in een gegoede wijk te wonen na dat wat zij op hun geweten hebben gehad. mensen rommel verkopen voor veel geld dan moet je er ook niet raar van op kijken dat mensen kwaad worden. Ik reed daar eens met de tram langs en zag de portiekdeur met een straatklinker ingeslagen was door een boze client die daar te pakken is genomen, zoals velen die daar zijn geweest. Men wou zelf ook niet de verantwoordelijkheid nemen nadat wat men mensen had aangedaan. En belde je diegene er over op dan hing diegene de hoorn op de haak. Zijn vrouw nam dan altijd op soms met dreigende taal van dat ze mij voor de rechter zou slepen. Alleen die taal al doet je aan over amstel denken, en gespuis. En er mij voor verantwoordelijkheid stellen terwijl ik het niet heb geweten en die artsen er over zijn gegaan die maar wat zeiden. In een beroepsgroep verkeerde en oppervlakkige diagnosen stellen en zich daar niet voor willen verantwoorden nadat wat zij hebben misdaan. Ook leken gaven zo maar diagnosen omdat het vaak in krantenartikelen heeft gestaan en in van die bladen en gezondheidsrubrieken. Alles wat er op leek vergeleek men daar mee om maar interessant te zijn hebben ze mij als loper gebruikt om belangrijk te zijn en zich belangrijk te voelen. Ze doen alsof zij heel belangrijk zijn maar dat is op lucht gebaseerd. Zij kunnen alles aangeven maar ik niets nadat wat zij hebben misdaan en vrijheid van meningsuiting en wat waar en misdaan is daar volgt altijd een aangifte van. Kortom er is met hun in een beroep niet te praten dan dat er na vuil gedrag een aangifte gedaan wordt zelfs na dat wat zij hebben misdaan. Dieven en moordenaars en lasteraars overkomt niets en als ik er wat van zeg dan schreeuwen ze je de tent uit en voelen zich zeer belangrijk terwijl het niets is dan dat zij mislukt zijn, en niets zijn. Ze zeggen dat zij alles zijn en bezorgen mensen de schrik van hun leven met paniek en zorgen en crises en blokkades en zich hier niet voor willen verantwoorden voor wat anderen is overkomen. Na dat wat zij hebben misdaan ook nog dreigen en schelden en een grote muil opzetten en je met ruwe grove taal te woord staan. Taal dat zeker niet door de beugel kan als A.B.N. Zich laatdunkend over anderen uitlaten en van zich zelf opscheppen terwijl men dat helemaal niet waarmaakt. van een ander zeggen leeg en hol te zijn maar dat zelf zijn met oppervlakkige diagnosen doen als leek die zij vaak in bladen hebben gelezen en dat betrekken op iemand die er enig zins wat op lijkt. Het lijkt mij een bepaalde bevolkingsgroep toe die dat doet. Een eerlijk iemand heeft niets te verbergen en goede wijn behoeft geen krans want die is het al. Als het goed was had ik het ook gezegd. Het was toen echt zo”n hype die diagnosen die vaak in de publiciteit hadden gestaan. Ook aids stond iedere dag wel een artikel over in de krant en Adhd en pdds nos en asperger Mexicaanse griep en gekkekoeienziekte b.s.e.. Het was alleen maar lulkoek wat zij zeiden en wilden zich bewierookt zien worden, en deden aan zelfverafgoding. Ze deden het alleen maar uit eigenbaat en ik voel me hier in steeds gebruikt om hun ego een boost te geven. En om zich zelf op te pimpen door iemand met een valselijke diagnose neer te zetten. dat anderen dan denken wat ben jij goed. Je kon nergens komen of je kreeg al weer een gestoorden status en zij maar over je rug heen zich beter willen voelen door je zo neer te zetten met vooroordelen. Werkelijk je leidt een teruggetrokken leven hier door. Het is gewoon ongrondwettelijke lulkoek wat zij er uit kraamden. Zij zeiden ik wil wel geloven dat jij niemand hebt. Ze denken dat ze mensen zo op hun hand krijgen met dat ze je zo neerzetten en ook bij anderen zonder je medeweten om. Ik heb wel drie diagnosen gehad of nog wel meer. Hoe minder hoe mooier. Een op hol geslagen expirimenteerdrift en egotripperij en steeds weer in je leven binnen dringen. Je waande je in de oorlog van dat je onder moest duiken en nergens naar toe kon gaan. In het C.O.C. cafe daar stonden tenminste nog normale mensen waar je gewoon mee kon praten, zonder dat zij er beter van wilden en hoefden te worden. Werkelijk onbaatzuchtige mensen onder eigenbaat parasitisme vampirisme narcisme egocentrisme berekening en calculatie. Het is een rare wereld zei mijn tante dan wel eens. Pas maar goed op. Op het verkeerde moment de verkeerde persoon. Ze moeten echt geinteresseerd in je zijn maar sommigen doen dat alsof om er zelf beter van te worden en dat het ten koste van anderen gaat. Je denk dan nog te vaak de wereld is goed maar dat moet je niet denken. Te idealistisch dan maakt men misbruik van vertrouwen van. Sommigen zullen hier wel een antenne voor hebben wie dat zijn. Die te goed van vertrouwen zijn.

 27. Dirk

  De politie. Tja als ik kijk naar de historie, vanaf 1935, en mijn lange ervaringen tot nut toe. Dan zie ik oprecht een massa onvolwassen en arrogante knaapjes, vaak uit de militaire dienst, die zich zelf prachtig vinden en er “helemaal bij horen” Waarbij vraag ik me dan af. Wel dan ga ik terug naar WO2 en zie dat 74% van het apparaat heulde met de nazi. Dat massa’s Joden en onderduikers zijn verraden door hen. Verkocht voor geld. TUIG van de natie in een nationaal uniform. Tegenwoordig zou dat anders zijn. wel nu vergeet het maar. Stoer met zwart/geel als een wesp wordt je tenauwernood aangekeken. Al je zeer langdurig om hulp roept, terwijl je eigenlijk vermoord wordt, krijg je een grote bek en een gore mail of “je haar niet meer lastig wilt vallen”. Terwijl mijn kids inwoonden bij Frank Bruynes , Nederlands bekende oplichter van Dogoodshop, Webwinkelvcollecte, Muranwowebshop, Playstion 4, Cash2dress, en nog 8 sites. Mijn kids mishandeld en weg getreiterd omdat hij mijn ex wilde gebruiken voor zijn werk. een echte psychopaat. Mede verantwoordelijk, in onze perceptie, voor de moord op zijn eerste vrouw, omdat hij de moordenaars tevoren had opgelicjht(bron:Leeuwarder Courant). Nergens kun je om hulp omdat hun instelling is, net als honden:”pakken, pakken,pakken , pakken”..schuldig..lul…klootzak en “liggen of ik schiet”. Ja soms moet dat, maar door de stress KUNNEN ze geen onderscheid meer maken. Bevooroordeeld en helemaal als de leugen groot wordt gemaakt. Vragen worden niet gesteld: Met veel durf en moeite belde ik om hulp, want was aan mijn eind. Ook de burgemeester van Noordwijk. De wethouders…Reactie: NUL…en dan hoor je uit d emuil van een politiemannetje u Noordwijk dat hij mensen met pistolen heeft afgeperst om schulden te incasseren. Pietje .pietje toch.. bevriend met een ex-smeris die zijn dochter 15 jaar sexueel heeft “laten “misbruiken en uiteindelijk geen aangifte deed tegen zijn vader.IK werd gevraagd de relatie met zijn dochter te herstellen, naive kluns dat ik was. Dat mislukte natuurlijk en werd later een treitercampagne opgestart nadat ik weigerde , op verzoek van de voorzitter der NRB, Noordwijkse reddingsbrigade, ze op te lichten ivm subsidie. Er was veel geld dat de Gemeente niet mocht weten. Ik weigerde en deze 2 evenementen van gevaarlijke kennis hebben mij gedood daar. 80.000 euro sponsoring, 38 uur perw eek, 6 jaar lang, internationaal en nationaal keihard gewerkt, de jeugd opgebouwd. een zwre schizofrene jongeman toch opgenomen in de ploeg reddingduikers..en die …deed later mee met die vader waarvan een arts tegen mij zei: “Wat moet je met die vent?? Weg daar ? die is echt gek ??/ IK schrok me te barsten. en als ik zie met welk plezier hij en zijn vriendin (op fascistiche wijze conform de betekenis van dat woord): “Jij bent minder of anders, dus je gaat eraan:… ….goed willende mensen weg treiterden…GOD was met vakantie…Lieve mensen ..huilend…overspannen en die ziek snor…..vals lachend en “technisch”zwakbegaafden om zich heen verzamelend. Het meest fascinerend en dodelijke is dat de leugens hun bloed zijn, hun wapen ,hun identiteit..omdat ze dom zijn en niks weten en laf. Ze verbergen hun eigen falen en draaien dat om..OOK al heb je de beste, de zwaarste, de moeilijkste en gruwelijk eerlijke dingen voor ze gedaan en met ze gedaan..in totaal en goed overleg, zonder geheime agenda en met officiele goedkeuring van een AFM-verantwoordelijke schoft. Geld lenen om het bedrijf te redden van de ondergang door de verkoopdirecteur zelf. Geld voor de terug betaling aan die mensen was er. Doch weggelogen door die JB., verkoop directeur. IK ben daar later, door echt tuig van de richel ,met leugens die echt uit krankzinnigheid en liegen vandaan komen, plus groepsvorming van gelijkgestemden (waaronder die schizofrene jongeman) geestelijk vermoord. Niemand luistert, hebben geen kennis of verzwijgen dit, IK HEB EEN VERDOMD ZUIVER GEWETEN en zo zal ik sterven ook. En als je dan JP belt van de politie om hulp omdat je het niet meer trekt, je hele gezin vermoord, dan hoor je als eerste :”Dirk vertel nou een man..anders komt er nooit wat uti”…Tja dan sla je dicht…door de roddel bevooroordeeld. Iets wat niet mag conform hun eed. het is een beste jongen hoor. Maar bij de NRB zag ik al dat hij zich makkelijk liet “inpakken”door vooral E>S Hoe groter de bek hoe gevaarlijker de gek. Echte slachtoffers zwijgen, plegen zelfmoord of hopen dat hun leven stopt.. Mijn levenlang is mij alles al afgepakt. 150.000 x zware mishandelingen en meer. beschuldigd van van alles..wat elke keer weer niet waar was..Doch de zwaarst mogelijke mishandelingen, geestelijk en fysiek ,waren het gevolg. Zelfs mijn gezin afgepakt , terwijl ik stervend was door een autistsiche en gekke schoonmoeder…doör haar autisme en ëmpty-nest syndroom. mijn kids en vrouw waren HAAR eigendom…27 jaar de meest grove treiterijen , samen met haar zwager AvD. De man gaf het huilend toe, maar mijn gezin waar IK voor gevochten had..dat door derden alleen maar naar beneden ging…was al dood en kansloos. Toen werd ik ernstig ziek, het bedrijf kapot door bedrog..verloor ons huis…en ik werd de straat op getrapt…stervend…Toen wist ik gode zij dank een dame te “versieren”waa rik van kotste..maar anders had ik dood geweest ..en wat word er dan gezegd, om de misdaad te verhullen: Hij heeft zijn vrouw misbruikt, opgelicht en met tonnen schuld,laten zitten….weet je…ja ik ben stil nu…daar redt je niet meer uit….zelfs mijn beste kameraad (hoewel ik meer zijn papa was en zijn leven redde , dat van zijn vrouw,zijn huwelijk en vocht voor zijn moedr..in stilte ,donker achtergrond..die was, net als vroeger bevriend met tuig van de richel …en nu weer en gelooft hen met al hun gorigheid…..Ik heb hem geleerd met zijn kid sdoor het duin te gaan wandelen..Alsof de wereld openging…duiken…varen naar engeland met rubberboten..alles..maar zonder een vraag…na verhalen van aantoonbare leugenaars…wordt je als een rochel aan de kant gegooid….en mag je sterven langs de weg…de geschiedenis zich herhalen latend…IK heb niets gedaan en misdaan maar loop levenslang rond met het Kruis van een ander…de verkrachter van mijn dochter mag blij zijn..HIJ werd 16 jaar verdedigd door mijn dochter “anders had ik hem misschien wel wat aangedaan…krijg IK per mail..na 16 jaar….maar ik was allang beschuldigd door iemand van de gemeente omdat IK zo hard vocht voor mijn dochter/kind…En onlangs is ze stiekem getrouwd ..de buitenkant prachtig maar met een duistere leugens dragend….

  Al geniale pas ik in geen enkel vakje…maar zij wel in de ontelbare vakjes die ik heb. Met een intens hoge liefde en respect, beschermingsdrang (heb ik laten zien), oplossingen ver achter de horizon vandaan tgv misdaden van anderen….net zover als genialieit reikt….onbegrensd…
  Vandaar dat het leed ..onbegrensd is…ik leef nog alleen voor hen niet meer voor mijzelf..Maar het schijnt , lijkt dat ik nog waarde heb voor heb met intellect en beschaving….Zoals ik die heb OOK op het hoogste niveau//.
  genialiteit en HSp KUNNEN geen misdaad plegen..Het VOLK snapt het niet en dan ga je eraan. Kijk naar de wereld en zie de bewijzen..van hen die maximaal gaven en vermoord werden…zoals de Bijbel al aangeeft..
  Je bent gestoord als je mensen optilt en op weg helpt en met en voor ze vecht…dat wordt je dood/
  Zorg voor jezelf, luister naar jezelf….niemand helpt jou ..scholen , psychologen (theoretici en schriftgeleerden), politiemensen…ik blijf ze eng vinden door mijn multiple PTSS-trauma….maar ben ook geweldig geholpen in het OOSTEN van het land door de politie…daar is een mens noch mens….geen roddelproduct ter eigen profilering in een kleine gemeenschap……
  OM en Justitie hebben nog immer een Middeleeuwse instelling in een mooi pakje en met heel slecht vol binnen de deur…die de goeden onbereikbaar maken voor de goeden.

 28. Tio

  Als je je verhaal doet wat voor zich zelf spreekt dan nemen ze dat niet ondergeschikt in zich op dan dat je met een vooroordeel te maken krijgt van dat je verward bent. Door mensen die aan overcompensatie lijden kun je zo in een misstand verzeild raken. Het gaat om het algemene belang. Aanleg interesse en ervaring. Vroeger was het beroep meer een soort roeping. Maar nu is het meer scoringsdrift geld en macht. Menselijke waarden tellen dan niet mee. Hoe menselijker het overkomt des te zieliger ze je vinden met daar bij een bijbehorend etiket of stigma. Er is geen wisselwering en goede communicatie meer. Sommigen weten dat verfijnd te veinzen, en voor anderen die dat niet kunnen is het jammer dat zij zo”n beoordeling krijgen die te onpersoonlijk is. Daar waar je je zelf niet in herkent. .Die individualisering houdt het op een afstand.

 29. Tio

  Een familielid heeft haar beroep voor geld gekozen. Ze komen met van die moderne leuzen aanzetten waar je aan moet voldoen en veinzen het socialisme om de held uit te hangen. Doen aan proletarische revolutie. In de gezondheidszorg met een poenerige instelling zonder innerlijke waarde en persoonlijke kwaliteiten. Ze willen verfijnde luxe zonder algehele inhoud tot zich te nemen.

 30. Tio

  Het is wat als je idealisme en je goede daden zo worden bestraft en verkeerd worden begrepen. Waar de mens nog mens mag zijn. Ontmoet maar eens een mens in zijn beroep. daar heb je niet zo veel van. Belangrijk zijn om hun ego op te pimpen, en op te boosten.

 31. B.Sibma

  Ik heb met veel herkenning jullie verhalen gelezen en zal hierbij nogmaals mijn verhaal plaatsen als herkenning voor vele anderen

  http://www.omroepgelderland.nl/…/Basisscholen-waarschuwen-v…

  Hartje winter 2014 is voor politie en Bredeschool aanleiding om kinderen op een ijsje te trakteren
  POLITIE EN JUSTITIE NOG CORRUPTER ALS GEDACHT INZAKE KINDERLOKKERIJ 2014
  ZAAK LIGT WEDEROM BIJ O.M DEN HAAG EN NATIONALE OMBUDSMAN DEN HAAG EN RECHTBANK ARNHEM ALS BEZWAAR INGEDIEND

  brief nationale ombudsman

  B.Sibma
  De Bouwert34
  6666DW Heteren
  0264722095
  0650997871

  Inzake 201618551
  Door u afgesloten

  Inzake smerige en korrupte praktijken van BREDESCHOOL – HETEREN POLITIE EN JUSTITIE

  Beste Hierbij wil ik wederom een klacht indienen tegen het O.M. te Arnhem
  U heeft mij in juli 2016 geadviseerd middels mail of brief dat ik een verzoek tot
  Sepot 01 kon indienen maar na een half jaar een telefoongesprek met Hr de Jong van het OM
  Op 20-01-2017 15.30u
  geeft de man te kennen dat er geen sepot 02 zou zijn maar alleen een afwijzing zie beschikkingen
  In de bijlage ik zie het verschil niet maar dat zal aan mij liggen
  Ik vind het erg knullig en goedkoop dat dit middels een telefoontje afgehandeld moet worden
  Verder is er een klacht naar het OM zelf gegaan waar tot op heden niets mee gedaan is zie bijlage
  Ook heb ik een aantal dagen geleden een klacht ingediend bij het OM te Den Haag en naar nationale ombudsman
  Is nog in behandeling mag ik hopen

  Ik vind dit een te smerige zaak voor woorden en ruikt naar corruptie en de zaak willen traineren

  Er liggen 5 aangiftes waar niets mee gedaan wordt hoe korrupt

  PLO600-2015423526-1
  PLO600-2014190284-1
  PLO700-2014109534-1
  PLO600-2015075857-1
  PLO600-2015075934-1

  1x hoorzitting op rechtbank waarvan twee beschikkingen zie bijlage
  en op korrupte wijze afgewimpeld is geworden alsof er niets is voorgevallen
  en ik nog steeds te boek sta als vermeend kinderlokker te Heteren
  wat middels brieven en krantenartikelen in het nieuws is gebracht en dit geheel zonder enkel bewijs
  en daarvoor 15x ten onrechte op het politie bureau gezeten heb
  ook heeft men verdacht van belediging tegen een medeburger van Heteren ook zonder bewijs
  een verhoor afgenomen op het politie bureau en mij op kosten gejaad wegens het in de arm nemen van een advocaat
  wat verplicht werd gesteld hoe korrupt
  daarna hoorzitting wegens aangifte tegen politie wegens uitspraken tijdens het verhoor
  dat ik beter maar geen aangifte had kunnen doen want politie is er zo druk mee geweest en uitspraken als ,
  nu bent u aan de beurt ,hoe smerig kan het zijn is voor eeen hoorcomissie van politie afgewezen omdat
  verbalisant alleen is geweest en dat is zijn woord tegen het mijne niets opgenomen de smerig korrupte bende
  en de laatste keer bij mij thuis mij lastig gevallen hebben wegens stalking tegen fam. Ter Haar te Heteren
  omdat hun een brief heb geschreven omdat dochterlief vals verklaringen afgelegd heeft tegen politie als
  getuige van een trappartij waarin ik door een medeburger in elkaar getrapt ben geworden die gemeend heeft eigen rechter te moeten spelen ook zonder bewijs ook daarin aagifte gedaan en aanklacht ingediend wat door kustie niet in behandeling is genomen n ,
  dat is dus 3x ten onrechte beschuldigd van smerige praktijken waarvan de waarheid ver te zoeken is en kompleet zonder bewijs
  en uit de lucht gegrepen gebakken lucht verhaal komplete hallicunatie en politie door justitie in bescherming wordt genomen
  hoe smerig en korrupt kun je zijn als justitie

  het doen van valse beschuldigingen en valse meldingen zijn in Nederland strafbaar gesteld en het OM legt dit kompleet terzijde
  en doet voorkomen als of er geen strafbare feiten zijn gepleegd smerige hufters , schoften ziin het

  Ik heb ook in het laatste telefoon gesprek van 20-01-2017 de hr de Jong van het OM te Arnhem ook hiervoor flink de kast uitgeveegd corrupte bende is het.

  Zie ook het relaas op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1712949395397405&set=a.1712949308730747.1073741837.100000470825585&type=1&theater

  Graag uw medewerking in deze zaak die inmiddels al weer 2,5 jaar duurt en niet tot een rechtmatige oplossing komt en te smerig voor woorden is te noemen

  B.Sibma
  Heteren

  zaak wordt middels een telefoontje afgedaan alsof er niets gebeurd is en er geen zaak is geen sepot o2 die om te zetten zou zijn naar sepot 01 hoe mensonterend kan het zijn vuile gore huichelaars en corrupte bende is het telefoongesprek met O.M. 20-01-2017 15.30

  https://www.facebook.com/bert.sibma/reviews…

  http://www.waarheidsvinding.com/?p=4787
  http://www.gelderlander.nl/…/fotograaf-uit-heteren-aangezie…
  http://www.persbericht.nu/gerechtelijke-dwaling/
  https://plus.google.com/10639762817768127…/posts/aAoc2TQDGo5
  https://www.facebook.com/politieoverbetuwe/reviews
  https://www.facebook.com/pages/De-Bomenweide/514547128600950
  https://www.facebook.com/pages/Wapen-Van-Heteren/190361677715066
  https://www.facebook.com/pages/Kroeg-van-Heteren/135177696597162
  https://www.facebook.com/pages/Bredeschool-De-Vogeltuin-Heteren/213620088769328
  https://www.facebook.com/pages/Homoet-Of-All-Places-Gemeente-Overbetuwe/203306639782811
  https://www.facebook.com/pages/De-Bibliotheek-Gelderland-Zuid-Heteren/1465892956968766
  https://www.facebook.com/pages/Grand-Cafe/248840225131427

  GEBLUNDER EN BLAMAGE VAN HOOG NIVEAU IEMAND 15X OP POLITIE BUREAU LATEN VERSCHIJNEN ZONDER BEWIJS EN DAARNA DE ONSCHULD SPELEN SMERIGE PRAKTIJKEN
  GAAT UITEINDELIJK NAAR DE RECHTER WEGENS ONTERECHT ALS VERDACHTE GEKENMERKT WANPRESTATIE VAN BREDESCHOOL POLITIE EN JUSTITIE EN DIE ZIJN AL MEER DAN TWEE JAAR MET DEZE ZAAK BEZIG MET HET VERKWISTEN VAN MAATSCHAPPELIJKE FINANCIEN EN WAAR GAAT HET OM ? EEN FANTAST VERHAAL EEN LUCHTKASTEEL EEN HALUCINATIE

  Is het doen van een valse melding net zo strafbaar als het doen van een valse aangifte?
  Het doen van een valse melding is evenals het doen van een valse aangifte strafbaar gesteld in Nederland. Een valse melding is alleen strafbaar wanneer deze aan bepaalde eisen voldoet, zoals genoemd in artikel 142 Wetboek van Strafrecht:
  1. Hij die opzettelijk door valse alarmkreten of signalen de rust verstoort, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de vierde categorie.

  de eerste categorie: 380 euro
  de tweede categorie: 3.600 euro
  de derde categorie: 7.600 euro
  de vierde categorie: 19.000 euro
  de vijfde categorie: 76.000 euro
  de zesde categorie: 760.000 euro

  2. Hij die opzettelijk, zonder dat daartoe de noodzaak aanwezig is, gebruik maakt van een alarmnummer voor publieke diensten wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de derde categorie.
  Lasterlijke aanklacht: artikel 268 Wetboek van Strafrecht

  Blijkbaar heeft de Bredeschool in samenwerking met politie toestemming om iemand zonder bewijs te verdenken van kinderlokkerij wordt door O.M. van tafel geveegd wegens gebrek aan bewijs ook tijdens de hoorzitting weet de advocaat generaal niet waarom ik 15x ten onrechte op het politie bureau heb gezeten wegens gebrek aan het doen van enig huiswerk maar wel een jaar nodig hebben om een hoorzitting op touw te zetten ook op het politiebureau gezeten wegens verhoor in een beledigingszaak tegen een bewoner uit Heteren die mij bespuugd heeft ook dit verhoor is zonder bewijs geweest en heeft politie mij onnodig op kosten gejaagd omdat verplicht werd een advocaat te zoeken en heeft daarna via een hoorcommissie van politie een klacht opgeleverderd en wederom van tafel geveegd dit is een tweede maal dat politie mij ten onrechte als verdachte gezien heeft verder heeft justitie een aanklacht laten liggen tegen een medebewoner uit Heteren die tegen mij aangifte gedaan heeft over mishandelinmg van zijn dochter zegt genoeg omtrent de nalatigheid van het doen van huiswerk en corruptie de zaak ligt momenteel bij de officier van justitie voor verzoek van sepot 01 onterecht als verdachte gekenmerkt om daarna door de rechtbank beoordeeld te worden voor eventueel vervolging

  dat de schooldirektie geen gesprek aan wil gaan omtrent het voorval is arrogantie ten voeten uit

  T.a.v Burgemeester T . v. Asseldonk

  Mijn brief 30 -04-2016
  Uw kenmerk 16ink07552

  Blijkbaar heeft men niet het menselijk fatsoen inhoudelijk op mijn brief te reageren
  Ook de Bredeschool voorziet zich van deze smerige praktijken
  Naar aanleiding vermeende kinderlokkerij signalement uitgevaardigd door Bredeschool Heteren en politie
  Sept 2014
  Zonder bevoegdheden art 141/142 en politie mij valselijk beschuldigd heeft art 261 /262 smaad en lasterlegging zonder bewijs
  en dat men iemand zwart gemaakt heeft zonder bewijs en dit gepubliceerd heeft via de media

  http://www.omroepgelderland.nl/…/Basisscholen-waarschuwen-v…

  En hanteert men struisvogelpolitiek om zich van deze smerige zaken te ontdoen
  Dat men de burger hiermee als stront behandeld moge duidelijk zijn

  Deze zaak ligt ter herziening bij de rechtbank en nationale ombudsman
  Verder ben ik bezig om een advocaat te regelen om de zaak voor de rechter te krijgen

  Zie het relaas in de bijlage

  B.Sibma
  Heteren

  Als de temperaturen gaan dalen dat de mutsen weer op moeten toen 14 graden is voor de school en politie wel aanleiding om kinderen op een ijsje te trakteren
  een ongelooflijk lulkoekverhaal opgeschreven door een direkteur met medewerking van politie volgens mij heb je ze dan niet allemaal op een rijtje liggen en ben je seniel en met halucinaties bezig en dan hoor je thuis bij psychiatrie en niet capabel om je functie uit te oefenen uitgaande van roddel en achterklap naar buiten gebracht via krant en internet door een bekrompen individu die als direktielid werkzaam is op een school die man is zijn functie niet waardig en dat moet kinderen onderricht geven met deze achtergrond

  http://www.omroepgelderland.nl/…/Basisscholen-waarschuwen-v…

  en dat dit roddelcircuit zijn of haar kinderen jaarlijks laat fotograferen door mij op de kinderspeelweek hoor je niemand over hoe huichelachtig kan het zijn?

  dat men mij 15x met politie geconfronteerd heeft zonder enkel bewijs en 1,5 jaar lang fantasieen nagejaagd hebben is niet bij ze op gekomen en hebben ze volgens eigen zeggen niets verkeerds gedaan en over de nadelige gevolgen zoals wanhoopsdaden (PTSS) Post Traumatisch Stress Sydroom , daar geeft politie tegenwoordig voorlichting over hoe huichelachtig, depressies en zelfmoord art.294 van de persoon in kwestie die hiervan verdacht wordt zonder enkel bewijs is al helemaal niet over nagedacht dat zijn mensen die een voorbeeldfunctie hebben en iedereen doet er het stilzwijgen toe ,totale disrespect voor de medemens.en struisvogelpolitiek
  Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel leed en onrecht en corruptie en geblunder en schandaligheid bij elkaar gezien
  art. 141/142/148 signalement uitvaardigen alleen toebedeeld aan off. van justitie
  art.261/262 iemand vals beschuldigen en O.M zegt dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd ook weet de advocaar general niet waarom ik 15x ten onrechte op het politie bureau heb gezeten nalatigheid van huiswerk ook nog een hoorzitting bij politie geweest wegens verhoor zonder bewijs tegen een medebewoner uit Heteren die heeft gemeend zich met eigen rechten mij te mishandelen en daar een boete van 200 euro ontvangen heeft maar dat de verbalisant mij willens en wetens heeft willen verhoren zonder enkel bewijs is ook van tafel geveegd corrupte zaak dus ook wegens gebrek aan bewijs wat de verbalisant tegen mij gezegd heeft dat ik maar beter geen aangifte had kunnen doen want politie was er zo druk mee geweest
  al heeft de burger nog zo gelijk , krijgen doe je het niet hoe korrupt het rechtsgestel in nederland en dat schijnt de de normaalste zaak van de wereld te zijn
  de zaak ligt inmiddels ter herziening bij de rechtbank te Utrecht en bij de nationale ombudsman en die brengen opnieuw advies uit bij de officier van justitie om het voor de rechter te krijgen via een sepot 01 onterecht als verdachte gekenmerkt inmiddels ligt er ook al een klacht bij justitie wegens het langdurig uitblijven van een antwoord op deze zaak hoezo ontmoedigingsbeleid?

 32. Bedrogen door teven van Veilig Thuis

  ook ik werd door die valse kutwijven beschuldigd. Bij mij verzon een medewerker van de nationale ombudsman kindermishandeling. Dit nadat ik klaagde over agressie tijdens zwangerschap door een sul van het UWV. De man van UWV werd agressief omdat hij zijn zin niet kreeg. Jarenlange treiterijen via sukkels van de politie, justitie en huisarts volgden. Nu de GGZ weer. Momenteel dreigen ze met aangifte omdat ik 1000 x boe terug heb geroepen. Ik vind dat ze hun bek moeten houden……. En die gaan ze houden, daar zal ik persoonlijk voor zorgen.

 33. Een Teef

  Teef

  het vrouwelijk geslacht bij den hond en den vos
  Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/ginn001hand02_01/ginn001hand02_01_0007.php
  Teef

  Vrouwelijke hond of fret (i.t.t. reu) (z.o. loops)..
  Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10765
  teef

  wijfjeshond
  Jaar van herkomst: 1240 (Bern. )
  Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php
  teef

  vrouwtjeshond vb: is Bello een reu of een teef? Tegenstelling: reu
  Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=teef

 34. Het Gevolg van de leugens van de Bedriegsters

  Helaas ben ik door alles zo van slag dat ik nu na de 2e bevalling veel vloek,

  maar ik kan er niet meer zo mee zitten. Ik verzon immers de leugen van die vieze vrouwen niet… Dat deden zij.

 35. truus

  Ook hier worden woorden en feite verdraaid door veilig thuis. Omdat ik gas terug geef en omdat ik mijn mond niet hou en hun gezegd heb er niet van gediend te zijn dat ze liegen en bedreigen. Woorden veranderen in woorden die nooit geuit zijn. Waar vind ik een advocaat die het op durf te nemen tegen veilig thuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *