Erwin Lensink: Schandaal binnen justitie en politie

Naar aanleiding van uw column omtrent KPMG, De Brauw en Demmink heb ik telefonisch contact met u opgenomen, omdat u voor veel personen en organisaties een belangrijke informatiebron bent. Ook ik heb sinds mijn afstudeerstage in de Joodse Wijk van Antwerpen onderzoek gedaan naar de Stichting Bilderberg Meetings en het bankensysteem en daarvoor verwijs ik naar www.erwinlensinkvrij.nl

Aangezien ik en anderen meer en uitgebreider onderzoek hebben gedaan naar de zaken rondom Demmink wil ik u er op wijzen, dat het compleet fout zit bij het Openbaar Ministerie, justitie, politie en ook zeker de VVD. Ook elementen binnen de PVDA, D66 en het CDA spelen een bedenkelijk criminele rol. Demmink was onder meer volgens Drs. Poot al in 1994 aanwezig bij de moord op Manuel Schadwald.

Ook in de zaak Marianne Vaatstra is er een vals DNA verwantschapsonderzoek gehouden om zo een zondebok, die de moord niet heeft gepleegd, namelijk Jasper S. ( Steringa ) valselijk veroordeeld te krijgen, terwijl de moordenaar Ali Hassan en medeplichtigen Ludger Dill, Feik Mustafa en Wolfgang Hebben een vrijbrief kregen en Ali Hassan daags na de moord al naar Noorwegen is verscheept door Joris Demmink. Ik wil u derhalve wijzen op de website www.hetvaatstracomplot.nl en het boek van Wim Dankbaar, die alles bewijzen in deze kwestie.

De reden, dat ik u vandaag bel is zowel het lezen van uw column als het uitkomen van het rapport van de Commissie Hoekstra, dat een fake rapport lijkt te zijn, opgesteld door de slagers, die hun eigen vlees keuren (politiechef, ex-hoofdofficier van justitie en een psychiater) en daarbij aanbevelingen doen, die de eigen organisaties meer macht en machtmisbruik toe kennen om mogelijk Bart van U. ( Urk ) op een zelfde manier valselijk veroordeeld te krijgen voor de moord op Els Borst.

Opmerkelijk in dit kader zijn ook het overlijden van Maarten Van Traa ( IRT affaire ) en Pim Fortuyn, waarbij Pim Fortuyn op 6 mei 2002 op weg was naar Friesland om aandacht te schenken aan de toen nog onopgeloste moordzaak Marianne Vaatstra. Ik wijs u er op, dat Nederland geregeerd wordt door een oligarchische elite, waarbij bijvoorbeeld De Nederlandsche Bank in 1948 is genationaliseerd, maar de voormalige eigenaren nog de meeste stemmingsrechten over De Nederlandsche Bank hebben (zie beursbox.nl). Ook schijnt een deel van de ABN Amro, ondanks volledige nationalisatie nog in handen van de Gekroonde Familie te zijn.

Volgens onderzoeker Wim Dankbaar, chanteert Demmink de Gekroonde Familie onder meer met het feit, dat Beatrix een oudere schoonzus had, namelijk Marie Claire Roovers, die geboren zou zijn met als moeder Juliana (al een adoptiekind) en als vader Prins Hendrik. Ik wijs u in dit kader op de twee boeken van Ine Veen omtrent de moord op Pim Fortuyn en ook Het Bedrog om de Kroon en verzoek u bij deze dringend zich ook te verdiepen in al deze zaken. Pas dan begrijpt u, dat het een wel degelijk met het ander te maken heeft, zoals ik ook pas later begreep. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

http://retro.nrc.nl/W2/Nieuws/1998/07/25/Med/06.html

Door | 26 juni 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *