Het systeem tegen individuen. Van Ruurd K.

Hallo valsbeschuldigd.nl
Ook wij hebben met het verrotte rechtssysteem in nederland te maken, en zitten hier al 6 jaar midden in. We zijn bezig om het van ons af proberen te schrijven via een website, omdat hulp zoeken enorm veel energie kost, wat er niet meer is.
Er word veel gesproken over hulp en ondersteuning voor de achterblijvers, maar als je dat zelf bent, dan kom je er al snel achter dat dit echt niet het geval is.
Leest u het begin van onze ervaring met justitie op onze website aub; http://members.home.nl/ruurd/
vr groetjes ruurd

Door | 1 mei 2016

2 reacties op “Het systeem tegen individuen. Van Ruurd K.

  1. Fs

    Ik zit nu al 2 jaar in de problemen door dat het systeem bewust een circel is de gewome mens kapot te maken . Regels afspraken boetes waar wij ons aan moeten houden. Als de sociale dienst fouten maakt moeten wij deze kosten ook betalen . In de.schulden door het niet helpen en begeleiden opde juiste manIer en niet op de pot te spekken
    Ik zou graag hier over willen praten. Want ze drijven je tot zelfmoord . Onterecht worden behandeld

  2. ac

    Hoop het in jullie geval beter af gaat lopen. Of afgelopen is… ik helaas juli 2013 onterecht beschuldigd voor poging tot doodslag …ben in geen velden of wegen gezien en ook zeker niet bij betrokken werd pas in dossier genoemd toen mijn ex hoorde ik een nieuwe vriend had … die hij wilde opruimen aangezien ik hem me huis uitgezet had al maanden eerder… De politie wreef het er constant in Met het verhoren van hem dat ik een ander had wat hij er van vond en zo staat het verhoor vol … en ineens zou ik de bedenker van het plan zijn …. Na een lang gevecht voor mijn recht echt onschuldig te zijn moet ik nu bijna 10 maanden de cel in … mijn kinderen al jaren kwijt me huis toen … ondertussen net 2 maanden een nieuw huis en alles weer opgeven …wat een systeem iemand opsluiten op aanname van een verdachte een ex die boos was …. welkom in dit land … jullie succes met jullie strijd. .. oja en dat ik nog contact met slachtoffer heb en hij mee ging naar mijn zittingen was vast omdat ik hem beïnvloeden volgens de wet … Dus tja ze geloven wel een verdachte die de politie wilde aanvallen en ik die er met slachtoffer was ach … justitie wil gewoon gelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *