Welkom

Deze website wil iedereen die vals beschuldigd wordt bijstaan om dit onrecht op een effectieve, doelgerichte, strategische en tactische manier te bestrijden en daarnaast volledig rechtsherstel trachten te bewerkstelligen. Deze website heeft als doel het bevorderen van een eerlijke en juiste gang van zaken, voor, tijdens en na afloop van gerechtelijke- en politie onderzoeken.

Het idee om deze website op te richten komt voort uit de ervaringen die een onterecht beschuldigde hoofdverdachte in een strafzaak heeft meegemaakt. Om anderen te helpen die niet over de financiële middelen beschikken of die niet op de noodzakelijke steun van deskundigen kunnen rekenen ontstond het idee van Vals Beschuldigd.

De oprichters van deze site weten uit eigen ervaring dat iedereen bij valse beschuldigingen het risico loopt letterlijk alles kwijt te raken. Niet alleen geld, maar ook het gezin, werk of eigen bedrijf, en in veel gevallen ook de gezondheid en eigenwaarde. Wie onterecht beschuldigd wordt, zeker als dit door de overheid gebeurt, kan verstrikt raken in een web van halve waarheden, gekleurde meningen, leugens en dubieuze verdachtmakingen.

De strategie is om alle zogenaamde feiten en bewijzen te checken op de waarheid. Niet half of een beetje, maar indien mogelijk volstrekt aantoonbaar. Als er duidelijk is dat de feiten aantonen dat er werkelijk sprake is van een valse beschuldiging zullen we dat met alle rechtsmiddelen ook trachten te bewijzen. Met als doel om iemand die vals beschuldigd is altijd het voordeel van de twijfel te gunnen. Waarom? omdat wij uit eigen ervaring weten dat er teveel mensen zijn die dat voordeel niet krijgen, integendeel.

Zelfs als u en iedereen om u heen, zegt dat u in het recht staat, wil dat nog niet zeggen dat u uw recht ook automatisch krijgt. Daarom moet u goed beseffen dat het aanvechten van een valse beschuldiging soms jaren kan duren. Daar moeten u en uw omgeving mee om kunnen gaan, want wij weten als geen ander hoeveel inspanning dit met zich meebrengt. Maar als blijkt dat dit het waard is zullen wij u op alle mogelijke manieren steunen en u met de juiste deskundigen in contact brengen en waar nodig bijstaan. Met als doel niet alleen recht, maar bij voorkeur volledig rechtsherstel en rehabilitatie te verkrijgen.

Het doel van deze website is om iedereen bij te staan en te helpen valse beschuldiging aan te vechten met alle gerechtelijk middelen, maar ook contra-onderzoeken en de strategie-bepaling. Deze site zal zich verre houden van illegale praktijken of zaken die tegen de rechtsorde ingaan.

Door | 15 juli 2014

18 reacties op “Welkom

 1. Redactie

  Dit is een reactie. U kunt ook een reactie plaatsen door onder het bericht de velden in te vullen. Binnenkort zal het tevens mogelijk zijn om uw ervaringen omtrent valse beschuldigingen te delen op deze website middels een gast-bericht.

 2. Bert

  Beste Redactie. Ik wordt vals beschuldigd door mijn werkgever van seksuele intimidatie. Hoe kan ik met u in contact komen?

 3. angel

  Hallo
  ik ben 2 jaar geleden onterecht beschuldigd de zaak loopt nog net hoger beroep achter de rug nu tot woensdag om in cassatie te gaan mijn ex uithuis gezet en toen begon de ellende hij wilde mijn huidige partner omleggen etc ik wasmachine eerst getuige in de zaak maar de politie bleef hem er in wrijven dat mijn huidige partner mij naar bureau had gebracht en ophaalde en dat ik met hem echt iets had ineens noemde hij me en zou ik zelfs de bedenker achter ditalles zijn kreeg januari 2014 10maanden ccelstraf onvoorwaardelijk ex 14 maanden waarvan 4 voowaardelijk terwijl hij op plaats delict was gewapend etc politie schoot 2 waarschuwing staat hotel en 1 gericht ..De ander die er ook was aangetroffen ook met wapens kreeg 10 maanden waarvan 6 voowaardelijk. De laatste islam mij inziens een geestelijk labiele man. Mijn ex nam mij mobiel mee en misbruikte die ik was hem kwijt ex kwam ivm mij zoon nu anderhalve week geleden weer 10 maanden voorwaardelijk geen rede waarom van de rechtbank …alleen eens met de eerste uitspraak ik ben radeloos mij leven op zij kop kinderen uit huis sta iedere dag op met Hoe moet ik verder ..relatie op klappen die zegt stop de strijd na die straf kan je je leven oppakken ik kan dit niet waarom onterecht 10 maanden de cel in..ben radeloos.

 4. Kim Wals

  Goedendag,

  Ik ben eigenlijk alleen maar benieuwd wat ik kan doen tegen
  een valse aangifte die tegen mij is gedaan? Er wordt door een
  dame beweerd dat ik haar “omver” heb gereden in het verkeer,
  echter is het juist zij die uit haar frustratie op mijn voertuig
  heeft geslagen, en toen ook (rechtop staande) heeft staan
  schelden… Mijn zoon zat op dat moment naast mij in de wagen
  en is ook zeer verbolgen dat mij dit wordt aangedaan. De politie
  heeft wel een getuige verklaring van haar vriendin opgenomen
  (die nota bene niet eens bij haar in de buurt liep!!!) maar weigeren
  mijn zoon aan te horen, die er uiteraard echt direct naast zat. Wat
  kan ik nu??? Bij verhoor werd aangegeven door de agent dat ik
  een soort “waan idee” heb en dat het weldegelijk echt zou zijn
  gebeurd dat ik haar heb aangereden, terwijl ik echt wel weet wat
  ik wel of niet heb gedaan!!! En dan heb ik ook nog eens iemand
  naast mij zitten die dat ook precies weet. Tja, ik ben razend maar
  weet nu niet wat ik hier verder aan kan/mag doen. Over 3 weken
  is er een Tom zitting, moet ik deze afwachten of al eerder actie
  ondernemen? Hoor graag jullie mening of ervaring hierin, alvast
  mijn dank!

 5. e. alers

  Beste,

  Mijn partner wordt verweten te hebben gewerkt in een verzorgingshuis met twee andere personen, waarbij achteraf is gebleken dat een bewoner is gestorven. Indirect wordt haar verweten dat het huis een serieuze klacht heeft ontvangen van nabestaanden, waarbij waarschijnlijk wordt aangenomen dat het personeel daaraan schuld heeft. Doordat ze een 0-urencontract heeft en ze bewust niet meer wordt ingezet zit ze zonder inkomen. Dat op zich is minder erg. Erger is de emotie en machteloosheid.

 6. B.Sibma

  mag een school een signalement zoals ” vermeend kinderlokker man met zwarte muts ” afgeven weliswaar in samenwerking met politie maar dat zijn geen opsporingsambtenaren ik heb gelezen dat het alleen is toegestaan door opsporingsambtenaren en officier van justie

 7. Kirsten

  Aan E.Alers:
  Het verhaal komt niet duidelijk over. Wordt uw partner van moord / doodslag van een bewoner beschuldigd?
  Zijn er al klachten ingediend door jullie over de situatie? Alles moet namelijk schriftelijk want dan heb je ook alles zwart-wit op papier en is dus bewijs. Per e-mail kan ook, maar meteen uitprinten en dubbel opslaan (bijv. in ander e-mailadres / USB stick.
  Indien het inderdaad om onterechte verdenkingen gaat dan kunnen degenen die uw partner beschuldigen een ernstig probleem hebben. Dan gaat het om (mogelijk) laster , smaad en dat is strafbaar. Het kan ook onder pesterij en intimidatie vallen. Zie o.a. (website : http://www.112werkforum.nl)
  Dat de emotionele impact enorm is kan ik helemaal begrijpen. Veel sterkte oegewenst en geef niet op !!!!
  M.v.g. Kirsten

  Zie o.a. website : http://www.112werkforum.nl en lexx-it.nl
  ZOEKTERM via google: “regels omtrent smaad op werkvloer”

 8. Marja Bruin BSc

  Er is een lasterlijke aanklacht tegen mij gedaan door een politie-agent die mij stalkte, waardoor ik lijd aan de gevolgen van onschuldig vastzitten. Ik slaap niet meer van de woede en het malen over onrechtbestrijding. Ik heb uw hulp nodig.

 9. B.Sibma

  in reactie op Kirsten

  Bedankt voor je reaktie

  ik ben door de bredeschool alhier als kinderlokker betiteld en daarvoor 15x met politie en justitie in aanraking geweest geheel ten onrechte er is namelijk geen enkel bewijs te overleggen ook voor die zaak ten onrevxchte voor verhoor uitgenodigd bij politie wgens het publiceren van een artikel over een plaatselijke marokaan die mij mishandeld heeft omtrent zogenaamde kinderlokkerij wat niet bewezen is geworden bij de rechtbank alles naar het land der fabelen verwezen alsof er helemaal niets gebeurd is en dat vind ik onterecht

 10. Felicia

  Ik wil Dr Goko bedanken voor het terugbrengen van mijn ex dat ik verloren voor de afgelopen 1 jaar en 4 maanden, ik contact met deze geweldige arts na het lezen van de getuigenissen van hem gedeeld door de mensen die hij helpt ook, om eerlijk te zijn heb ik nooit geloof heeft maar ik maakte mijn gedachten om contact met hem en geef hem een kans, maar hij bewijzen dat ik ongelijk door het verlenen van mijn hart wens, ik ben echt blij dat DR Goko terug te brengen mijn ex mij, wat kan ik meer zeggen, maar ik dank u, whatsapp hem +2348056398964

 11. joao

  mijn ex partner beschuldigd mij in een stuk aan de rechtbank van moord op haar ongeboren vrucht. Ook beweert zij dpor mij te zijn mishandeld. Mag dat zo maar ? Ik ben diep geschokt, ik heb haar met geen vinger aangeraakt. Help !!!!

 12. B.Sibma

  in reactie op Kirsten

  de zaak ligt in dossier bi9j de nmationale ombudsman die gaat advies uitbrengen naar de officier van justitie
  voor een sepot 01 onterecht als verdachte gekenmerkt en dat gaat vervolgens naar de rechter waardoor politie
  en de school zich daar mogen verantwoorden

 13. Sherry

  Ik kreeg scheiding van mijn man toen ik zes maanden zwanger van mijn tweede kind. We hadden alleen getrouwd voor een korte tijd en had een ander kind, die 1 jaar oud was. We hadden ruzie en ruzie non-stop sinds de dag dat ons eerste kind werd verwekt, geen liefde noch het vertrouwen van hem niet meer, zodat hij gescheiden. En al deze whiles, heb ik geprobeerd alle andere middelen om hem terug te krijgen, Ik heb ook geprobeerd een aantal verschillende spreuken uit andere landen, maar geen van hen kon Richard terug te brengen naar mij. Het was slechts Dr GOKO die mij verzekerd van een dringende 24 van zijn terugkeer naar huis, en hij mij verzekeren dat mijn man met mij zal zijn vóór 24 uur. Ik schrijf mijn dank en diepe dankbaarheid te bieden aan u voor het houden van uw beloften, en voor het gebruik van uw begaafde en grote mogendheden om mijn man terug naar huis om me te brengen .. Ik was zo blij om te weten dat u zijn gespecialiseerd in het herenigen Lovers. Ik had nooit gedacht, in mijn hele leven, dat ik zou schrijven om iemand te bedanken voor het gieten van een liefde spreuk op mijn huwelijk, maar die dag is aangekomen! Ik heb nog nooit gelukkig geweest in mijn leven, en ik voel me net als al mijn dromen is nu omgezet in realiteit. Dank u, Dr GOKO, voor mij te helpen door middel van de ergste momenten van mijn leven, voor zulk een geweldige spreukgebruiker, en voor het geven van mij een liefde spreuk die heeft mij zoveel vreugde. Als u zijn vermogen te twijfelen, geloof me. Je moet een kans. Het loont op manieren die je nooit zou zelfs voorstellen, contact met hem via zijn e-mail: dr.gokosspiritualcaster @ gmail com of WhatsApp HIM +2348056398964 dank je wel meneer

 14. B.Sibma

  KINDERLOKKERIJ 2014 GEBLUNDER EN BLAMAGE VAN HOOG NIVEAU IEMAND ZWARTMAKEN ZONDER BEWIJS EN SCHANDALIGE PRAKTIJKEN GAAT UITEINDELIJK NAAR DE RECHTER WEGENS ONTERECHT ALS VERDACHTE GEKENMERKT

  T.a.v Burgemeester T . v. Asseldonk

  Mijn brief 30 -04-2016
  Uw kenmerk 16ink07552

  Blijkbaar heeft men niet het menselijk fatsoen inhoudelijk op mijn brief te reageren
  Ook de Bredeschool voorziet zich van deze smerige praktijken
  Naar aanleiding vermeende kinderlokkerij signalement uitgevaardigd door Bredeschool Heteren en politie
  Sept 2014
  Zonder bevoegdheden art 141/142 en politie mij valselijk beschuldigd heeft art 261
  en dat men iemand zwart gemaakt heeft zonder bewijs en dit gepubliceerd heeft via de media

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2070656/Basisscholen-waarschuwen-voor-kinderlokker

  En hanteert men struisvogelpolitiek om zich van deze smerige zaken te ontdoen
  Dat men de burger hiermee als stront behandeld moge duidelijk zijn

  Deze zaak ligt ter herziening bij de rechtbank en nationale ombudsman
  Verder ben ik bezig om een advocaat te regelen om de zaak voor de rechter te krijgen

  Zie het relaas in de bijlage

  B.Sibma
  Heteren

  Als de temperaturen gaan dalen dat de mutsen weer op moeten toen 14 graden is voor de school en politie wel aanleiding om kinderen op een ijsje te trakteren
  een ongelooflijk lulkoekverhaal uitgaande van roddel en achterklap naar buiten gebracht via krant en internet door een bekrompen individu die als direktielid werkzaam is op een school die man is zijn functie niet waardig en dat moet kinderen onderricht geven met deze achtergrond

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2070656/Basisscholen-waarschuwen-voor-kinderlokker

  en dat dit roddelcircuit zijn of haar kinderen jaarlijks laat fotograferen door mij op de kinderspeelweek hoor je niemand over hoe huichelachtig kan het zijn?

  dat men mij 15x met politie geconfronteerd heeft zonder enkel bewijs en 1,5 jaar lang fantasieen nagejaagd hebben is niet bij ze op gekomen en hebben ze volgens eigen zeggen niets verkeerds gedaan en over de nadelige gevolgen zoals wanhoopsdaden (PTSS) Post Traumatisch Stress Sydroom , daar geeft politie tegenwoordig voorlichting over hoe huichelachtig, depressies en zelfmoord art.294 van de persoon in kwestie die hiervan verdacht wordt zonder enkel bewijs is al helemaal niet over nagedacht dat zijn mensen die een voorbeeldfunctie hebben en iedereen doet er het stilzwijgen toe ,totale disrespect voor de medemens.en struisvogelpolitiek
  Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel leed en onrecht en corruptie en geblunder en schandaligheid bij elkaar gezien
  art. 141/142/148 signalement uitvaardigen alleen toebedeeld aan off. van justitie
  art.261 iemand vals beschuldigen en O.M zegt dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd
  al heeft de burger nog zo gelijk , krijgen doe je het niet hoe korrupt het rechtsgestel in nederland en dat schijnt de de normaalste zaak van de wereld te zijn
  de zaak ligt inmiddels ter herziening bij de rechtbank te Utrecht en bij de nationale ombudsman en die brengen opnieuw advies uit bij de officier van justitie om het voor de rechter te krijgen via een sepot 01 onterecht als verdachte gekenmerkt

 15. Wil houben

  Mijn broer wordt beschuldigd van stalking. Er zijn geen bewijzen noch foto data met tijdstippen genoemd alleen dat hij stalkt. Hij noch de familie weet waar ex woont met dochter er is al ruim 5 jaar geen enkel.contact. . Hoe is deze laster en smaad aan te vechten. Mijn broer zit in een minnelijk traject vanwege vele schulden. Dat loopt naar het einde. Nu is er een melding gekomen van veilig thuis via de school. Veel schoolverzuim. Mijn broer wordt daar en niet eens over geïnformeerd. Vragen zoals waar woont mojn dochter. Wie zorgt voor mojn dochter als nu blijkt dat de dochter in een andere gemeente staat ingeschreven dan de moeder. Ook schijnen er tig verhuizingen geweest te zijn. Daardoor is zij ook onvindbaar voor schuldeisers. Wat is is tegen deze laster te beginnen. Wij als familie daar wordt niet eens naar geluisterd.

 16. Pieter

  Goedemiddag,

  Wij hebben een staanplaats op een camping waar we door de directrice vals beschuldig worden voor het plaatsen van een slechte recensie op de site van de camping die volgends haar hoogstwaarschijnlijk geplaatst door ons. De laatste tijd wordt er op elk mogelijke manier geprobeerd om ons er af te zetten. Zij gaat nu nader het verblijf van ons inzien op de camping. Wij hebben dit niet geplaats. Hoe kunnen wij hier iets aan doen? Als we een gesprek aan willen gaan krijgen we van haar niet de kans op te praten en wordt er duidelijk gezegd dat zij de baas is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *